Δευτέρα, 06/07/2020

Νέα εποχή για τον Τουρισμό της Πρέβεζας-Το εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας

Με την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές στη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Margarona Royal, άνοιξε και ουσιαστικά μια νέα σελίδα για τον Τουρισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
Η Νέα Ένωση ξενοδόχων η οποία πριν από ένα χρόνο ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπησης των Ξενοδόχων της περιοχής μας σε εκθέσεις, συνέδρια και συναντήσεις με φορείς έχει από χθες νέο διοικητικό συμβούλιο.
Από την εκλογική διαδικασία εκφράστηκε η καθολική αποδοχή στο πρόσωπο του μέχρι χθες υπηρεσιακού προέδρου κ. Πολύκαρπου Χαλκίδη, ο οποίος σε σύνολο 44 ψήφων έλαβε τις 43 και εκτός απροόπτου αναμένεται να είναι και ο εκλεγμένος πρόεδρος της Νέας Ένωσης, μένει αυτό να αποφασιστεί στην συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου, όπου αυτό θα συγκροτηθεί σε σώμα.
Το Νέο διοικητικό συμβούλιο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας είναι:
Πολύκαρπος Χαλκίδης (43 ψήφους)
Νάστας Ιωάννης (25 ψήφους)
Τσάτσου Ειρήνη (20 ψήφους)
Γκιοσάς Παναγιώτης (19 ψήφους)
Τσαλούκας Ιωάννης (15 ψήφους)
Μάντζιου Βασιλική (14 ψήφους)
Γκότση Θεοδώρα (12 ψήφους)

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν 


Τάτσης Κωνσταντίνος (23 ψήφους)
Κασκάνη Κάρμεν (22 ψήφους)
Τζίμας Κωνσταντίνος (18 ψήφους)


Εκπρόσωπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία θα είναι ο Γκιοσάς Παναγιώτης

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ήταν πάρα πολύ μεγάλη παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής είναι ανοιχτά και ετοιμάζονται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το οποίο αναμένεται να έχει πληρότητα που θα ξεπεράσει το 90%

Αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια.

Το μέλος του Δ.Σ κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους και τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο τουριστικός πήχης θα ανέβει πάρα πολύ ψηλά. Θα είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ