Σάββατο, 18/01/2020

Στην Α2 η Αναγέννηση Άρτας


Πρωταθλήτρια στέφτηκε η Αναγέννηση Άρτας, καθώς επιβλήθηκε του ιδιαίτερα μαχητικού Α.Γ.Σ.Ι. με 0-3 σετ σε ένα ντέρμπι με πολλές όμορφες φάσεις.
Πεισμωμένη και συγκροτημένη η Αναγέννηση, κέρδισε τον γηπεδούχο Α.Γ.Σ.Ι. με 0-3 σετ και 3-1 νίκες, κάτι που την καθιστά πρωταθλήτρια Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. και παίρνει την άνοδο στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης.
Στο 1ο σετ, οι δύο ομάδες μπήκαν ανιχνευτικά στο παιχνίδι (4-4). Στη συνέχεια, η Αναγέννηση με σωστές λύσεις σε επίθεση και μπλοκ πήρε το προβάδισμα με 7-11. Όμως ο Α.Γ.Σ.Ι. με μια σειρά από σωστές αμυντικές ενέργειες κατάφερε να ισοφαρίσει σε 11-11. Η Αναγέννηση χωρίς να χάσει τη συγκέντρωσή της όμως, με όπλο την υποδοχή και λύσεις στην επίθεση, κατάφερε να προηγηθεί με 13-18 και να κρατήσει τη διαφορά ασφαλείας μέχρι να τελειώσει το σετ υπέρ της με 17-25.
Στο 2ο σετ, η Γιαννιώτικη ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όπου μέχρι τον 11ο πόντο ήταν μπροστά στο σκορ με την επισφαλή διαφορά των 2 πόντων. Στη συνέχεια μέχρι και τα μισά του σετ οι δύο ομάδες φάνηκαν πεισμωμένες για τη νίκη, προσφέροντας όμορφο θέαμα. Με ψυχραιμία όμως η Αναγέννηση κατάφερε και επέβαλλε το ρυθμό της στο παιχνίδι, επικρατώντας με 0-2 σετ και 20-25.
Στο 3ο σετ, ο Α.Γ.Σ.Ι. μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και με πιεστικό σέρβις έκανε το 5-2, όμως οι Αρτινοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο μέχρι και το 12-12. Εκεί, οι φιλοξενούμενοι με πολύ καλή υποδοχή-επίθεση και μπλοκ-άμυνα κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων, δίνοντας αέρα στο σκορ με 16-21. Η διαφορά δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους με την Αναγέννηση να κατακτά το σετ με 19-25 .
Τα σετ (0-3): 17-25, 20-25, 19-25
Αναγέννηση Άρτας (Λεμονίδης): Μπασούκας, Λαγός, Χαττάρι, Τασηνίκος, Τσουμάνης, Μανέτας, Νταλίπης (λ), Λαϊνάς, Βρυώνης.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ