Τετάρτη, 10/10/2018

Με αγροτικούς γιατρούς νομίζει η κυβέρνηση πως θα λύσει το πρόβλημα των Κέντρων Υγείας του Νομού Πρέβεζας

Με φόντο την σημερινή κινητοποίηση των πολιτών της Πάργας οι οποίο ζητούν και διεκδικούν το αυτονόητο , δηλαδή να έχουν αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας στην περιοχή τους, το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε χθες την πρόσληψη 11 νέων αγροτικών γιατρών ενισχύοντας τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας με ανθρώπινο δυναμικό.Το αν αυτή η κίνηση θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα κέντρα υγείας του Νομού μας, είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη, αφού σιγά σιγά, ειδικά η Πάργα, μπαίνει σε ρυθμούς τουριστικής περιόδου και εκεί θα δούμε το ανθρώπινο αυτό δυναμικό θα καταφέρει να τα φέρει εις πέρας!
Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου
Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Ν. Πρέβεζας.
Με την πρόσληψη  έντεκα (11)  νέων αγροτικών γιατρών ενισχύονται τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας, βάσει της  σημερινής απόφασης του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, να προκηρύξει τις κενές θέσεις των Κέντρων Υγείας σε πανελλαδικό επίπεδο (αρ. πρωτ. Α2γ/Γ.Π.ΟΙΚ.19572 / 14-3-2017).
Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Υγείας Καναλακίου θα ενισχυθεί με  πέντε (5)  αγροτικούς γιατρούς,  το Κέντρο Υγείας Πάργας με τρεις (3) αγροτικούς γιατρούς και το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού, επίσης, με τρεις (3) αγροτικούς γιατρούς.
Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων γιατρών προς το υπουργείο Υγείας  για τις παραπάνω θέσεις ξεκινά σήμερα, 14 Μαρτίου 2017,  έως  και την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017.

Η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Πρέβεζας με έντεκα (11) αγροτικούς γιατρούς θα βελτιώσει τις δομές του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, αναβαθμίζοντας την περίθαλψη και τη φροντίδα των ασθενών.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ