Πέμπτη, 12/12/2019

Επιβάτες του ΚΤΕΛ Πρέβεζας εγκλωβίστηκαν στην Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου

Απίστευτη ταλαιπωρία για περίπου 70 επιβάτες του ΚΤΕΛ Πρέβεζας. Δύο  λεωφορεία του ΚΤΕΛ που εκτελούσαν το δρομολόγιο των 12:00 και των 13:00 από Αθήνα για Πρέβεζα ήταν εγκλωβισμένα για πολλές ώρες στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου λόγω της έντονης χιονόπτωσης από τις 15:00 το μεσημέρι.

Ουρές τουλάχιστον 12  χιλιομέτρων είναι σχηματισμένες , δεκάδες οδηγοί ήταν εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr τα Πρεβεζάνικα λεωφορεία που είχαν ξεκινήσει τα δρομολόγια τους τόσο από την Πρέβεζα για Αθήνα, όσο και από την Αθήνα για Πρέβεζα θα συνεχίσουν το δρομολόγιο από την παράκαμψη Σελιανίτικα – Αίγιο, αφού η Εθνική Οδός έχει κοπεί κυριολεκτικά στα δύο, καθώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και από και προς Αθήνα έχουν συμβεί ατυχήματα με Νταλίκες, τα οποία έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Συγκεκριμενα σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων εντοπίζονται στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης.Συγκεκριμένα, η εθνική οδός Αθηνών – Πατρών είναι κλειστή στο 175ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω χιονιού. Το ίδιο ισχύει στο 172ο χλμ. στο ρεύμα προς Πάτρα.Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό.Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ολυμπία Οδός», σχετικά με την κίνηση στην εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων και Αιγίου, αναφέρεται ότι «διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και κατά διαστήματα διακόπτεται η κυκλοφορία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ