Πέμπτη, 01/10/2020

Πέρασαν δυο μήνες … και ακόμα να επιστρέψουν τα χρήματα στους αθλητές του Aktia Triathlon

Δέκτης σοβαρών καταγγελιών για μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή των χρημάτων σε όσους αθλητές δήλωσαν συμμετοχή στο ακυρωθέν φετινό Aktia Triathlon έγινε εδώ και λίγες ημέρες το Mypreveza.gr.
Σύμφωνα με αθλητές που δήλωσαν και πλήρωσαν συμμετοχή για τη φετινή διοργάνωση που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, έχουν περάσει πάνω από 2 μήνες που κατέθεσαν το ποσό των 45 ευρώ για ομαδική συμμετοχή και δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση για το πως θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους!
Μετά την ακύρωση του Τριάθλου έλαβαν μόνο ένα email που γράφει μεταξύ άλλων:

 Η οργανωτική επιτροπή του Αktia Triathlon οφείλει να ζητήσει μια πολύ μεγάλη συγγνώμη από τους αθλητές οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν και προχώρησαν στην ολοκλήρωση της εγγραφής τους, αλλά και όλους όσους εκδήλωσαν την επιθυμία να δηλώσουν συμμετοχή.
Η απόφαση της ακύρωσης δυστυχώς ήταν επιβεβλημένη και πάνω απ ΄όλα είχε να κάνει με την διασφάλιση του ίδιου του αγώνα αλλά και των αθλητών.
Όπως προαναφέρθηκε σε όσους κατέβαλλαν το ποσόν συμμετοχής θα επιστραφεί στο ακέραιο στους λογαριασμούς τους. Αυτή την στιγμή η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Πρέβεζας επιβεβαιώνει την πληρότητα των στοιχείων ώστε να προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής.
Σε περίπτωση ελλιπών στοιχείων ή πρόσθετων διευκρινήσεων εάν και όπου απαιτηθούν θα ακολουθήσει προσωπική επαφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ο ακριβής χρόνος κατάθεσης των επιστροφών θα σας κοινοποιηθεί με νεότερο μήνυμα.
Ζητώντας για μια φορά ακόμη μια μεγάλη συγγνώμη από όλους προσβλέπουμε στην κατανόησή σας και την συνεργασία σας.

Στην διάθεσή σας
Η οργανωτική Επιτροπή

Όπως κάθε νοικοκύρης, έτσι και ο Δήμος οφείλει να τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες πριν το πέρας του 2016, για το λόγο αυτό θα ήταν φρόνιμο έστω να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους που πλήρωσαν για να συμμετέχουν σε έναν αγώνα ο οποίος ακυρώθηκε …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ