Τετάρτη, 12/08/2020

Σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ έχει μοιράσει το ΤΖΟΚΕΡ στο Νομό Πρέβεζας!

Για ακόμα μία κλήρωση δεν βρέθηκε τυχερό δελτίο που να κερδίζει την 1η Κατηγορία με αποτέλεσμα να έχουμε νέο ΤΖΑΚ ΠΟΤ, το 13ο στην σειρά το οποίο θα μοιράσει το ποσό των 13,5 εκατομμυρίων ευρώ στο τυχερό ή τα τυχερά δελτία. 
Οι αριθμοί που βγήκαν από την κληρωτίδα στην σημερινή κλήρωση είναι οι :34212530 ΤΖΟΚΕΡ: 10
Όσοι θα περιηγηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ μπορούν να δουν τον νέο διαδραστικό χάρτη που δείχνει το σύνολο κερδών του συγκεκριμένου τυχερού παιχνιδιού για κάθε Νομό.
Στο Νομό Πρέβεζας το ΤΖΟΚΕΡ  από το 2008 μέχρι και σήμερα έχει μοιράζει συνολικά το ποσό των 8 εκατομμυρίων 847 χιλιάδων ευρώ, ενώ δυο από τα τυχερά δελτία κέρδισαν την 1η Κατηγορία.
Το ένα από τα δύο δελτία ήταν εκείνο που βρέθηκε πέρσι (2015) στο πρακτορείο της Βασιλικής και του Γεράσιμου Τσόλη κέρδισε το ποσό των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ και συνέπεσε με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα κάνοντας όλο το διαδίκτυο ακόμα και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να τρολάρει αυτή την απίστευτη σύμπτωση.   
Ο πρώτος υπερτυχερός που κατέθεσε δελτίο στην Πρέβεζα ήταν το 2009 όταν το δελτίο του κέρδισε το επίσης μεγάλο ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ