Δευτέρα, 06/04/2020

H «Μηχανή του Χρόνου» κυκλοφορεί και εντυπωσιάζει στην Πρέβεζα

photo by Theofilos Kazatzidis

Γνωστό από την κινηματογραφική τριλογία -επιτυχία της δεκαετίας των 80ς «:Back to the Future» το όχημα De LOREAN κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στους δρόμους της Πρέβεζας και εντυπωσιάζει.

Το DeLorean DMC-12 , ήταν το μόνο μοντέλο που κατασκευάστηκε ποτέ από την εταιρεία, είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από τον John DeLorean ‘s DeLorean Motor Company για την αμερικανική αγορά  το 1981-1983. Το αυτοκίνητο διαθέτει πόρτες γλάρος-φτερό και μια καινοτόμο δομή του αμαξώματος από fiberglass με ένα σασί ραχοκοκαλιά χάλυβα, σε συνδυασμό με την εξωτερική βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα πάνελ του σώματος.

Το πρώτο πρωτότυπο αυτοκίνητο εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 1976. Η παραγωγή ξεκίνησε επίσημα το 1981 στην πόλη Dunmurry , ένα προάστιο νοτιοδυτικά του Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία , όπου το πρώτο DMC-12 πέρασε από τη γραμμή παραγωγής στις 21 Ιανουαρίου του 1981 Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, πολλά χαρακτηριστικά του αυτοκίνητο άλλαξαν, όπως η κουκούλα στυλ, οι τροχοί και το εσωτερικό. Περίπου 9.000 DMC-12s κυκλοφόρησαν παγκοσμίως πριν η παραγωγή του συγκεκριμένου οχήματος σταματήσει στις αρχές του 1983

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ