Τρίτη, 26/03/2019

Παραίτηση του Δημήτρη Παππά από πρόεδρος της Δ’ Ένωσης Τένις

Κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ΄Ένωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στην Ηγουμενίτσα, ο κ. Δημήτριος Παππάς ζήτησε από τα μέλη του Δ.Σ να κάνουν δεκτή την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου,  λόγω των υποχρεώσεων και των  νέων καθηκόντων που αναλαμβάνει ύστερα από την εκλογή του στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Ε.Ε. –  Ε.Φ.Ο.Α. ( Πρόεδρος ο κ. Ζαννιάς Σπύρος) και  Προέδρου  της  Επιτροπής  Πρωταθλημάτων  και  αγωνιστικού  της  ΕΦΟΑ  διότι  θεωρεί  άκομψο (αν όχι  ασυμβίβαστο) έναντι  των  άλλων  9  ενώσεων  όπου  θα  προεδρεύει  να  παραμείνει  πρόεδρος  της  Δ’ Ένωσης.
Ο κ. Παππάς αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που είχαν στα οκτώ χρόνια της προεδρίας του ,πρότεινε για τη θέση του Προέδρου τον μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Κοτσαρίνη.
Η πρότασή του έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη Δ.Σ.
Ο νέος Πρόεδρος της Δ΄Ένωσης κ. Κοτσαρίνης Δημήτριος αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ για την ομόφωνη στήριξή τους δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί και θα συνεργαστεί με όλους τους συλλόγους για την ανάπτυξη του αθλήματος της Αντισφαίρισης στη Δυτική Ελλάδα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ