Στέργιος Καραλιόλιος: “Η μεγάλη προτίμηση στο ΤΕΙ Πρέβεζας και η υπαρκτή βιωσιμότητα του”

Ύστερα από την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων και τον αριθμό των ατόμων που εισήχθησαν στο τμήμα μας αποδεικνυεται η μεγάλη προτίμηση σε αυτό αλλά και η υπαρκτή βιωσιμότητα του.
Τώρα είναι λοιπόν η στιγμή για να γίνει μια ύστατη προσπάθεια από όλους να πραγματοποιηθούν οι προτάσεις-ιδέες της οργάνωσής μας. Οι προτάσεις αυτές μιλούν για μεταφορά της Έδρας ΣΔΟ στην Πρέβεζα, για μεταφορά της λέσχης σίτισης καθώς και για την ύπαρξη εστιών στέγασης. Εμείς έχουμε κάνει τις προσπάθειές μας που είναι σε όλους γνώστες και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτές. Τόσο στο Υπουργείο Παιδείας μέσω του Εθνικού Διαλόγου που όμως απάντηση δεν υπήρξε αλλά τόσο και με συναντήσεις με όλους τους τοπικούς φορείς. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθεια από τους τοπικούς φορείς δεν είδαμε καθώς το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Κι ενώ υπάρχουν δυο εκλεγμένοι βουλευτές στο Νομό Πρέβεζας που θα πρέπει να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των πολιτών αυτής της πόλης κανένα από αυτά τα ζητήματα δεν έχει μεταφερθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Οι θέσεις μας σε αυτά τα ζητήματα είναι πάγιες και ο λόγος ύπαρξής μας στο ίδρυμα είναι η επίλυση των προβλημάτων και όχι ο αντίλογος με τις υπόλοιπες φοιτητικές παρατάξεις.
Τέλος, θα πρέπει να αντιληφθεί η κοινωνία της Πρέβεζας ότι η οικονομική επιβίωση της πόλης εξαρτάται από τους φοιτητές, οπότε είτε πολιτικά πρόσωπα είτε επιχειρηματίες πρέπει να βγουν μπροστά. Ας ακολουθήσει όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται.
Γενικός Γραμματέας Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας
Καραλιόλιος Στέργιος

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η Μάρθα Βούρτση στο Ψαθάκι : Μια αναμενόμενη απόφαση για το Τμήμα Χρηματοποικονομίας

23/09/2021, 7:03 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πόσοι Πρεβεζάνοι γνωρίζουν σήμερα τον Ανδρέα Κωφό και τον Δημήτριο Τενεκέ;

22/09/2021, 11:53 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Οι «νέοι με τα μηχανάκια» και το συμπιεσμένο κοινωνικό ελατήριο

21/09/2021, 11:17 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παύλος Σιδηρόπουλος, o ποιητής των Εξαρχείων – Ερμηνευτικές εκδοχές της ποίησής του

20/09/2021, 8:34 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κόσμος του Λεσπέρ, του Σπύρου Μπρίκου

12/09/2021, 7:18 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα συνέδριο για τον Ι. Κωλέττη

07/09/2021, 10:29 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites