Πέμπτη, 24/09/2020

«Ξεκρέμαστοι» οι επιχειρηματίες τουρισμού στο Λιμάνι της Πρέβεζας!

Η έναρξη της τουριστικής Περιόδου είναι πλέον γεγονός και μια όχι και τόσο θετική εξέλιξη διαδραματίζεται στο Λιμάνι της Πρέβεζας.
Οι επιχειρηματίες τουρισμού και οι αλιείς είναι ουσιαστικά «ξεκρέμαστοι» αφού το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο δεν έχει προχωρήσει έστω σε μία τυπική χωροθέτηση αφήνοντας τους στο έλεος.
Η Πλειοψηφία τους έχει καταθέσει αίτηση για άδεια στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο από το 2015 για το 2016, με το ταμείο να τους απαντά «αφήστε τα σκάφη σας όπου βρείτε χώρο».

 Η κοινή λογική λέει πως κάτι τέτοιο όχι απλά δεν είναι εφικτό αλλά είναι και παράλογο.
Συνήθως στην χώρα μας φημολογείται πως οι φορείς επιθυμούν να βάλουν τάξη και οι επιχειρηματίες όχι. Στην περίπτωση του Λιμένα Πρέβεζας συμβαίνει σίγουρα το αντίθετο αφού οι επαγγελματίες ζητούν να έχουν τον χώρο τους, την άδεια τους και να πληρώνουν τα νόμιμα.
Αντί αυτού το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο τους λέει να αφήσουν τα σκάφη τους όπου βρουν, ενώ έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος …

 Αυτή η αντιμετώπιση έχει θορυβήσει τους επαγγελματίες οι οποίοι το Σάββατο πραγματοποίησαν μία πρώτη συνάντηση για να συζητήσουν το πρόβλημα και να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για ότι συμβαίνει στο λιμάνι της Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ