Τρίτη, 29/09/2020

Το μέλλον ανήκει στο Φιλαθλητικό Πρέβεζας!!!

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας δεν κατάφερε να κάνει το 2-2 απέναντι στο Ιωνικό Αγρινίου και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία στο Volley, μιας και η ομάδα που νίκησε σήμερα στον αγώνα που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ το βράδυ ήταν αυτή του Αγρινίου.
Το τελικό σκορ ήταν 1-3 και το όνειρο του Φιλαθλητικού για την Α2 τελείωσε σήμερα.
Οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι και τα λάθη πάνω στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα ήταν που έκριναν και το αποτέλεσμα.
Ο Ιωνικός μπήκε με το δεξί στον αγώνα αφού πήρε το πρώτο σετ, μετρώντας και μια απώλεια αφού μια παίκτρια τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει το ματς.
Η ομάδα της Πρέβεζας έδειξε τα δόντια της στο 2ο σετ το οποίο και κατάφερε να κερδίσει, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την πλήρη ανατροπή.
Τα επόμενα 2 σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στις οποίες ο Ιωνικός έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία και αυτή ήταν που του χάρισε και την νίκη.
Μπορεί η ομάδα της Πρέβεζας να έχασε, μπορεί το όνειρο για άνοδο στην Α2 να μην έγινε πραγματικότητα, όμως αυτή η ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα απέδειξε πως το μέλλον της ανήκει, γιατί στο Φιλαθλητικό Πρέβεζας ξεχειλίζει το ταλέντο και η ομαδικότητα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ