Κυριακή, 27/09/2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Θοδωρής Πετρόπουλος-Το καλοκαίρι επιστρέφει ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΣΤΑΘΜΟ της Πρέβεζας και το Δημοσιογράφο Σπύρο Πλέουρα παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΣ Πρέβεζα κ. Θοδωρής Πετρόπουλος.
Ο κ. Πετρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του Δημοσιογράφου για το πότε επιτέλους θα επιστρέψει το ιστορικό όνομα ΠΑΣ Πρέβεζα στα χείλη των φιλάθλων απάντησε πως η διοίκηση μεριμνά για αυτό το πράγμα και πως μέσα στο καλοκαίρι οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και ο Π.Σ Πρέβεζα θα ξαναγίνει ΠΑΣ Πρέβεζα.
Ο κ. Πετρόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει και την αυτοκριτική του για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε η ομάδα μετά την άνοδο στην Γ΄Εθνική, λέγοντας πως μετά την άνοδο έπρεπε να είχε αποχωρήσει για να υπάρξει διάδοχη κατάσταση με να έρθει κόσμος στην ομάδα.
«Ζηλεύω πραγματικά την Φιλιππιάδα που είναι 8 χρόνια στη Γ΄Εθνική αλλά έχει ανθρώπους που την στηρίζουν.Έχει 22 άτομα στο συμβούλιο τα οποία είναι εκεί και την στηρίζουν. Δυστυχώς εμείς είμαστε μόνοι μας» » Αν θέλουμε να δούμε τον ΠΣ Πρέβεζα όπως τις παλιές καλές εποχές θα πρέπει να μας πλαισιώσουν και άλλοι άνθρωποι» ανέφερε χαρακτηριστικά εκφράζοντας το παράπονο του για την έλλειψη συμμετοχής στη διοίκηση του ΠΣ Πρέβεζα.
Αναφέρθηκε επίσης στην αποχώρηση του Θωμά Βασιλειάδη από την Τεχνική Ηγεσία του ΠΣ Πρέβεζα τονίζοντας πως έγινε για προσωπικούς λόγους του ίδιου του κ. Βασιλειάδη και δεν έχει σχέση με αυτή το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας με τον Πανελευκάδιο, ενώ ο πρώην προπονητής εξακολουθεί να είναι μέλος της ομάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ