Παρασκευή, 06/12/2019

Και η Παρέμβαση για τα ζώα επικηρύσσει τον Δολοφόνο των ζώων του Παντοκράτορα

«ΕΓΚΛΗΜΑ σήμερα το πρωί στον Παντοκράτορα, μου τηλεφώνησαν στις 10 η ώρα για ενα σκυλί που πεθαίνει απο φόλα.. Έφτασα στο σημείο σε 3 λεπτα. ΦΡΙΚΗ ειναι η Μονή λέξη που μπορει να περιγράψει αυτο που είδαμε.. Δεν προλάβα να κάνω τιποτα, το ενα σκυλί ξεψύχησε και ο δρόμος ήταν γεμάτος νεκρά ζώα.. Βρήκαμε 4 νεκρά σκυλια και 7 γατες… Τρεχαμε να πάρουμε τα 3 ζωντανά να τα απομακρύνουμε απο την περιοχή.. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθαν και φωτογραφησαν τα νεκρά ζώα, πήραν καταθέσεις απο τους μάρτυρες και μας βοήθησαν να ψάξουμε την περιοχή για φόλες που ίσως είχαν μείνει..Ο καφέ σκυλακος ήταν μονο Αδεσποτος, τα αλλα ήταν Δεσποζομενα….Κοσμος να φωνάζει, να τρέχουν όλοι με νεκρά ζώα στα χέρια και ο φονιάς κάπου εκει γυρω θα καμαρώνει για το έργο του…Η Μαυρη Δεσποζομενη σκυλιτςα. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο για νεκροψία.Τόσες ψυχές χάθηκαν ΑΔΙΚΑ.Ποιος εισαι εσυ που σκορπίσες τον Θάνατο; Ψάχνουμε αν κάποιο σπιτι είχε κάμερες, αν κάποιος είδε κάτι. Οποίος εχει οποιοσδήποτε πληροφορία τον παρακαλούμε να παει στην αστυνομία» Δώρα Τσάτση.
Οι κάτοικοι του Παντοκράτορα θρηνούν τα ζώα τους και σύσσωμη η Πρεβεζάνικη κοινωνία ζητά να βρεθεί ο δολοφόνος και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτή τη φορά, η μαζική δολοφονία των ζώων ήταν ένα ισχυρό σοκ για όλους μας, και όλοι ενεργοποιήθηκαν άμεσα. Αστυνομία, Δήμος, Φορείς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παντοκράτορα και απλοί πολίτες.
Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας του Παντοκράτορα, πενθούμε και εμείς για τα ζώα που χάθηκαν, κάποια από τα οποία τα ξέραμε πολύ καλά, όπως τον Ντίνο, τον αξιαγάπητο καφέ σκυλάκο που γύριζε σε όλη την πόλη και ζητούμε την βοήθεια όλων ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος.
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.

Παρέμβαση Για Τα Ζώα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ