Κυριακή, 08/12/2019

ΑΙΣΧΟΣ:Δολοφόνησαν 20 ζώα με δηλητηριασμένο φαγητό στον Παντοκράτορα της Πρέβεζας

Πραγματικά σοκαρισμένη είναι από το πρωί η μικρή κοινωνία του Παντοκράτορα αλλά και όλης της Πρέβεζας με τις εικόνες των 20 κατοικίδιων που βρέθηκαν δηλητηριασμένα στον οικισμό. Το γεγονός έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία η οποία απαιτεί να βρεθεί και να συλληφθεί ο νοσηρός αυτός εγκέφαλος που σχεδίασε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παντοκράτορα και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σαραμπασίνας εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί η ασφάλεια Πρέβεζας.

Πολιτιστικός  Σύλλογος Παντοκράτορα

‘Ο Σύλλογός μας και οι κάτοικοι του Παντοκράτορα καταδικάζουν  την εγκληματική πράξη  που  προκάλεσαν άγνωστοι στον  συνοικισμό μας θανατώνοντας περίπου 20  κατοικίδια ( σκυλιά και γάτες)  χρησιμοποιώντας δηλητηριασμένο φαγητό.
Η εικόνα που  αντικρύσαμε ήταν  πραγματικά σοκαριστική και ευχόμαστε ο δράστης ή οι δράστες της αποτρόπαιας αυτής πράξης να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Εμείς  σαν Σύλλογος θα συνδράμουμε  στο έργο για τον εντοπισμό των  «δολοφόνων» οι οποίοι  εκτός των άλλων  έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή     παιδιών   τα οποία  θα μπορούσαν να είχαν καταναλώσει τα  δηλητηρισμένα δολώματα που βρήκαν στις αυλές τους  .

Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γραμματέας

Σταύρος Βλάχος                                                                Ελένη Πάντα

Παύλος Σαραμπασίνας αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Καταδικάζω με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο την  άνανδρη  και εγκληματική ενέργεια    που σημειώθηκε στην περιοχή του Παντοκράτορα  με την ρίψη δηλητηριαμένου φαγητού σε αυλές κατοικιών και σε κοινόχρηστους χώρους και η οποία έγινε αφορμή να θανατωθεί ένας μεγάλος αριθμός  κατοικίδιων (σκυλιών και γατών).
Ο σεβασμός στην ζωή είναι   προυπόθεση κάθε κοινωνίας που θέλει να λέγεται πολιτισμένη.
Εμείς δηλώνουμε  ότι θα κινηθούμε προς κάθε κατεύθυνση να εντοπίσουμε τον δράστη ή τους δράστες της πρωτοφανούς αυτής ενέργειας  και  τους παραπέμψουμε στην δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ