Τετάρτη, 23/09/2020

Στις κάλπες οι Διευθυντές και υποδιευθυντές όλων των σχολείων της Πρέβεζας

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο, Παρασκευή (08/01), οι διευθυντές των σχολείων της Πρέβεζας, λίγο μετά το πρώτο κουδούνι για το 2016, προκειμένου να ψηφίσουν για την επιλογή νέων διευθυντών εκπαίδευσης του Νομού Πρέβεζας.
Δικαίωμα ψήφου έχουν 39 διευθυντές και υποδιευθυντές γυμνασίων και των Λυκείων του Νομού και 36 διευθυντές και υποδιευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και των νηπιαγωγείων.
Οι υποψήφιοι συνολικά είναι 8 από τους οποίους οι 5 θα αναμετρηθούν για την θέση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι οι παρακάτω:

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πρέβεζας
Μπέλλος Χριστόφορος 
Καμπουράκης Κωνσταντίνος
Τριάντος Νικόλαος
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πρέβεζας
Κυραμάρης Θεόδωρος 
Κωστούλας Παναγιώτης
Μότσιος Γεώργιος
Συγκούνας Γεώργιας 
Τσουμελέκας Δημήτρης
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας θα αρχίσει στις 9:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00.
Τα αποτελέσματα θα σταλούν ηλεκτρονικά στις οικείες περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ενώ από την επόμενη εβδομάδα και έως τις 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία των συνεντεύξεων των υποψηφίων.
Η κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό πίνακα θα μπορεί να γίνει στο διάστημα 20-22/1, ενώ η εκδίκασή τους και η κατάρτιση αναμορφωμένων πινάκων και η αποστολή τους προς κύρωση στον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και η δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα γίνουν από τις 25/1.
Τέλος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, από 27/1 έως 29/1 θα γίνουν οι προτάσεις τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τα Συμβούλια Επιλογής και θα ληφθεί η απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τον υπουργό, ούτως ώστε την 1η Φεβρουαρίου να αναλάβουν υπηρεσία οι νέοι διευθυντές Εκπαίδευσης.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ