Τρίτη, 29/09/2020

Σήκωσε στο πόδι την Αστυνομία της Πρέβεζας για 2 σχολικές τσάντες!!!

Μέχρι σήμερα ξέραμε πως η Αστυνομία ή αλλιώς άμεσο δράση επεμβαίνει σε σοβαρά περιστατικά όπως εγκληματικές ενέργειες, κλοπές, τροχαία ατυχήματα κτλ κτλ κτλ.
Τουλάχιστον στο μυαλό της πλειονότητας των πολιτών που θα σηκώσουν το τηλέφωνο ή θα μπουν στο κόπο να πάνε στο αστυνομικό τμήμα θα το κάνουν για κάποιον σοβαρό λόγο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mypreveza.gr από αστυνομικές πηγές τον τελευταίο καιρό η αστυνομία της Πρέβεζας έχει κληθεί να παίξει το ρόλο του διαιτητή και σε ασήμαντες (για την αστυνομία) οικογενειακές περιπτώσεις όπως διαζύγια.
Άλλο ένα τέτοιο περιστατικό κλήθηκε να φέρει εις πέρας σήμερα η Αστυνομία της Πρέβεζας, όταν ένας πατέρας πήρε από το σχολείο τα παιδιά του και μόλις τα επέστρεψε στο σπίτι τους, τα παιδιά ξέχασαν στο όχημα του πατέρα τους τις σχολικές τους τσάντες με αποτέλεσμα η εν διαστάσει σύζυγος του να κινητοποιήσει την αστυνομία για αυτό το τόσο σοβαρό «έγκλημα»!
Θα ήταν απολύτως κατανοητό αν η μητέρα κινητοποιούσε την αστυνομία στην περίπτωση που ο πατέρας ξεχνούσε να παραδώσει τα παιδιά, αλλά για 2 σχολικές τσάντες θα πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
Με τα πολλά και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο πατέρας πήγε τις σχολικές τσάντες στην αστυνομία αντί να τις παραδώσει απευθείας στα παιδιά του.
Είναι πραγματικά θλιβερό κάποιοι πολίτες να απασχολούν την αστυνομία για ψύλλου πήδημα αντί να κατανοήσουν ότι ο ρόλος της και η δουλειά της είναι πολύ σοβαρότερα από αυτό που εκείνοι έχουν στο μυαλό τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ