Παρασκευή, 22/02/2019

Ξανά στο σκαμνί ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης!

Δεν προλαβαίνει να περνά τις αίθουσες των δικαστηρίων ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 ο Δήμαρχος θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου στο τριμελές πλημμελειοδικείο Πρέβεζας με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για το θέμα της αγοράς αγροτών που λειτουργεί στο Δημοτικό Στάδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά αγροτών της Πρέβεζας ήταν η πρώτη που ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα έχοντας πιλοτικό χαρακτήρα, ωστόσο δεν έχει εκδοθεί η πολυαναμενόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση για να είναι και νόμιμη.

Παρά τις συστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, η οποία διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν οι απαραίτητες άδειες λειτουργίας, το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας εξακολουθούσε να παραχωρήσει δημοτική έκταση για την λειτουργία της, χωρίς όμως προηγουμένως να έχει ρυθμιστεί το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται εκτεθειμένος ο ίδιος ο Δήμαρχος Πρέβεζας και να σέρνεται στο ειδώλιο του κατηγορουμένου.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Πρέβεζας καθόλη την διάρκεια της θητείας του αντιμετωπίζει έναν όγκο δικαστικών υποθέσεων, τις οποίες μέχρι σήμερα καταφέρνει και κερδίζει χάρις την πολύτιμη στήριξη του Νομικού Συμβούλου του Δήμου Πρέβεζας, δικηγόρου Απόστολου Τάσση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ