Δευτέρα, 16/12/2019

Πραγματοποιήθηκε η κεντρική επετειακή εκδήλωση για τα 103 χρόνια απελευθέρωσης της Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε η κεντρική επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 103 χρόνων από την Απελευθέρωση της Πρέβεζας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

 Η εκδήλωση περιλάμβανε την Βράβευση των 2 Πρεβεζάνων παγκόσμιων πρωταθλητών των Special Olympics Διονύση Βουκελάτου και Χρήστου Πάκου. Τα βραβεία τους παρέλαβαν οι ίδιοι από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ Χρυσόστομο και από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη.


Χαιρετισμό απηύθυνε  εκπρόσωπου του Δικτύου Πάφου όπου η Πρέβεζα είναι αδελφοποιημένη πόλη.  Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Αναστασόπουλος ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στα Πρεβεζάνικα Χρονικά και στην συνέχεια ακολούθησε μουσικό ταξίδι με την Παραδοσιακή Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας».

Αύριο στις 4 το απόγευμα θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Αθανασία Τσουμελέκα ο ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης μεταξύ της μικτής ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας και της Εθνικής ομάδας των ενόπλων δυνάμεων στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων της απελευθέρωσης της Πρέβεζας ενώ στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης εκτός απροόπτου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 9 το βράδυ όπου θα ξεκινήσει η βαρκαρόλα από την παλιά προβλήτα των φέρρυ μπότ.
Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο βραδινές εκδηλώσεις θα ακυρωθούν, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ