Πέμπτη, 22/10/2020

Πόση ακόμα κατανόηση, κύριοι του Δήμου Πρέβεζας;;;

Με ένα δελτίο τύπου, ο δήμος της Πρέβεζας, ανακοινώνει την επανεκκίνηση των εργασιών του έργου ανάπλασης της 21ης Οκτωβρίου. Να θυμίσουμε ότι τα καταστήματα της οδού αυτής, στο σημείο πάνω από την Χρίστου Κοντού, έχουν υποστεί τεράστια οικονομική ζημία από όλη αυτήν την καθυστέρηση και ενδιαφέρον θα ήταν αν ο δήμος φρόντιζε να αποζημιώσει με κάποιο τρόπο τους καταστηματάρχες για την ταλαιπωρία την οποία έχουν υποστεί όλο αυτό το διάστημα που τα καταστήματα τους είναι αποκλεισμένα.
Διαβάστε το δελτίο τύπου:
Ξεκινούν την Δευτέρα οι εργασίες  ανάπλασης της 21ης Οκτωβρίου


O Δήμος Πρέβεζας και οι  τεχνικές υπηρεσίες  ενημερώνουν ότι  από την ερχόμενη Δευτέρα   28 Σεπτεμβρίου ξεκινούν  οι εργασίες ανάπλασης στο τελευταίο τμήμα της οδού 21ης Οκτωβρίου (με αφετηρία την συμβολή της με την οδό Χ.Κοντού και κατάληξη στην συμβολή  με την οδό Π.Τσαλδάρη).
Για τον λόγο αυτό   και για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες  θα παραμείνει κλειστός για τα οχήματα ο δρόμος από την διασταύρωση  της Λ.Ειρήνης με την οδό Χ.Κοντού.

Ζητάμε την κατανόηση και την συνεργασία των επαγγελματιών    και  όλων των πολιτών και δέσμευσή μας είναι ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την  όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση των εργασιών  , έτσι ώστε  η οδός  μετά τις εργασίες  ανάπλασης  και πλακόστρωσης  να δοθεί και πάλι σε χρήση   αποτελώντας πλέον  ένα από τα ομορφότερα σημεία του ιστορικού κέντρου  .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ