Πέμπτη, 22/10/2020

Οι σπουδαστές του ΤΕΙ Πρέβεζας για τη συμπλήρωση δυο χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ανακοίνωση Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Πρέβεζας για τη συμπλήρωση δυο χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

  Δυο χρόνια συμπληρώνονται από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα.Σε όλων τη μνήμη, μας έχει μείνει χαραγμένη εκείνη η μέρα που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από μέλη της ναζιστικής- εγκληματικής οργάνωσης που αποκαλείται Χρυσή Αυγή.
 Ήταν το αποκορύφωμα της φασιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής, η οποία ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια μετά την είσοδο της στη Βουλή, προέβη σε πλήθος εγκλημάτων τόσο σε βάρος μεταναστών όσο και εναντίον αυτών που απλά δεν ανέχονται τον νέο-ναζισμό, τον ρατσισμό και τον ολοκληρωτισμό σε μια χώρα, η οποία έχει υποφέρει πολλά από τους Ναζί αλλά και από τις δικτατορίες και τους εμφύλιους σπαραγμούς που κατά καιρούς γνώρισε.
 Σήμερα, τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και αγωνιζόμαστε καθημερινά ώστε να διαφυλάξουμε τη Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε. Είναι ζήτημα εθνικής ευθύνης του κάθε ευσυνείδητου Δημοκρατικού πολίτη, αλλά και κάθε νέου ανθρώπου, ανεξαρτήτου πολιτικής ταυτότητας, να προασπίσει τη Δημοκρατία και να αντισταθεί στις λογικές του φόβου, του ρατσισμού και της βίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ