Κυριακή, 26/01/2020

Οι δυο κορυφαίοι Πρεβεζάνοι αθλητικογράφοι ετοιμάζουν την νέα τους δουλειά!

Την αποχώρηση τους από το site sportsnow.gr ανακοίνωσαν οι δύο κορυφαίοι Πρεβεζάνοι Αθλητικογράφοι Κώστας Κολιός και Βησσαρίων Σάκκος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους οι δύο αθλητικογράφοι ετοιμάζουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr θα δείτε πολύ σύντομα στις οθόνες των υπολογιστών σας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ούτε πρόλογοι, ούτε πολλά πολλά. Πραγματικά, χαιρόμαστε που είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε για ένα χρόνο με το sportsnow.gr, και τη συνεργασία αυτή δεν πρόκειται να την ξεχάσoυμε. Ήταν βλέπετε, η πρώτη φορά που κάναμε μια νέα συνεργασία μετά την απόφασή μας να κλείσει το prevezasports.gr
Για την ακρίβεια, το ξεκίνημα μας ήταν στο prevezasports.gr, αλλά μετά από 8 χρόνια, άλλαξαμε… πόρτα και μπήκαμε στην παρέα του αθλητικού site sportsnow.gr
Ειλικρινά δεν θα θέλαμε να τερματίσει αυτή η συνεργασία μας, αλλά στη ζωή πρέπει μερικές φορές να ακολουθήσεις άλλους δρόμους. Έτσι αποφασίσαμε για κάτι καινούργιο στην επαγγελματική μας καριέρα και δεν γινόταν να παραμείνουμε στην παρέα αυτή.
Ευχαριστούμε πρώτα απ’ όλους, εσάς τους αναγνώστες. Είτε συμφωνούσατε με τα άρθρα, είτε όχι. Ευχαριστούμε όλους αυτούς, που… ανέβαζαν τα κείμενά μας.
Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας που αναγνωρίζοντας την πολύχρονη, πολύπλευρη, και ανιδιοτελή προσφορά μας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μας τίμησε  στην κοπή πίτας.
Αφήνουμε λοιπόν το sportsnow.gr, ένα site στο οποίο νομίζω ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι θα ήθελαν να συνεργαστούν. Οι συνθήκες; Εξαιρετικές. Λογοκρισία; Αυτή είναι ανέκδοτο για την παρέα του sportsnow.gr…
Να είστε καλά και δεν θα χαθούμε…
Βησσαρίων Σάκκος-Κώστας Κολιός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ