Παρασκευή, 14/08/2020

Ο Δήμος Ζηρού επιβράβευσε τη μαθήτρια Σαραντάρη Κωνσταντίνα που πέρασε 1η στην Ιατρική Ιωαννίνων

Ο Δήμος Ζηρού σε αναγνώριση της προσπάθειας της μαθήτριας Σαραντάρη Κωνσταντίνας του 1ου Γενικού Λυκείου Φιλιππιάδας, η οποία αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις πρωτεύοντας στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων και επιτυγχάνοντας την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία σε όλη τη χώρα, την επιβράβευσε με την προσφορά ενός φορητού υπολογιστή (laptop).
Το δώρο στην αριστούχα μαθήτρια παρέδωσαν σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Φιλιππιάδας, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας εκπαίδευσης κ. Θεόδωρος Κάλλης.
«Με την επιβράβευση της μαθήτριας της πόλης μας Σαραντάρη Κωνσταντίνας η οποία αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμος Ζηρού, εκπληρώνει ένα αυτονόητο χρέος» δήλωσε ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής και πρόσθεσε: «Σε ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε προσεχώς ο Δήμος μας θα επιβραβεύσει και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την προαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Οι επιτυχίες των νέων, μας δίνουν ελπίδα για το αύριο και τον τόπο. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους επιτυχόντες μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους κηδεμόνες».  

Στη φωτογραφία διακρίνονται η Κωνσταντίνα Σαραντάρη με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Κάλλη Θεόδωρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ