Σάββατο, 19/09/2020

Και όμως ο Βαγγέλης Ροπόκης δεν ψήφισε τον εαυτό του …

Είναι γνωστό πως ο Βαγγέλης Ροπόκης θα ήταν παρολίγον υποψήφιος με την Δημοκρατική Συμπαράταξη, αν δεν ήταν η ποσόστωση που τελευταία στιγμή τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίου, τόσο εκείνον, όσο και τον Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη. Ο Βαγγέλης Ροπόκης παρόλο που δεν ήταν υποψήφιος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εφόσον είχε καταθέσει το παράβολο στο πρωτοδικείο, δεν παραιτήθηκε, με αποτέλεσμα βάση τον Νόμο να είναι υποψήφιος σαν ανεξάρτητος/μεμονωμένος και παρόλο που δεν είχε εκδώσει καν ψηφοδέλτια οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ήταν υποχρεωμένοι να ετοιμάσουν χειρόγραφο για όποιον ψηφοφόρο το ζητούσε.
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο Βαγγέλης Ροπόκης έλαβε μία ψήφο, η οποία όμως δεν ήταν η δική του αφού το ψηφοδέλτιο βρέθηκε στο 131ο Εκλογικό Τμήμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πρέβεζας, όπου ψηφίζουν αλφαβητικά   Από : ΓΙΑΝΝΟΥΖΗ ΘΕΟ∆ΩΡΑ Εως:∆ΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Αυτό αποδεικνύει πως ο Βαγγέλης Ροπόκης ήταν όντως στρατιώτης της Δημοκρατικής Συμπαράξης, αφού παρότι δεν παραιτήθηκε δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του.Πολιτική Μαγκιά λοιπόν του Βαγγέλη Ροπόκη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ