«Η «πειρατεία» πλήττει τους κομμωτές της Πρέβεζας.»

Η «πειρατεία» η γνωστή αδήλωτη κομμωτική στα σπίτια, πλήττει σοβαρά όλους τους κομμωτές που έχουνε καταστήματα τόνισε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου κομμωτών Πρέβεζας κ. Δημήτρης Φούντογλου, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Οι «πειρατές» κομμωτές σημείωσε ο Πρόεδρος φοροδιαφεύγουν από το κράτος, σε αντίθεση με τους καταστηματάρχες κομμωτές οι οποίοι εκδίδουν κανονικά τις αποδείξεις τους σε κάθε πελάτη και επιβαρύνονται με 23% ΦΠΑ και πληρώνουν κανονικά τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Οι εποχές είναι δύσκολες, συνέχισε ο πρόεδρος, και είναι αναγκαίο να προστατευθούν οι επιχειρηματίες που είναι συνεπείς και καταβάλλουν καθημερινό αγώνα για να κρατήσουν ανοικτά τα καταστήματά τους. Ο ίδιος ανέφερε ότι θα πρέπει οι πρέπει να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα για την προάσπιση του κλάδου για να εξασφαλιστούν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν και να ανταποκριθούν στα αυξημένα έξοδα όλες εκείνες οι επιχειρήσεις που λειτουργούν νόμιμα. Ο Σύλλογος Κομμωτών Ν. Πρέβεζας έχει εγγεγραμμένα 130 μέλη και σύμφωνα με τον κ. Φούντογλου η νέα διοίκηση θα ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς για την κατάσταση της αγοράς και τις συνέπειες που
δέχεται ο μικρομεσαίος επαγγελματίας από το παραεμπόριο και την παράνομη εργασία ζητώντας παράλληλα να παρθούν μέτρα.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Έφυγε” από την ζωή ο Βαγγέλης Καραμανίδης – Αύριο το τελευταίο αντίο

15/01/2021, 9:31 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επεκτείνεται και στην Πρέβεζα η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. – Ξεκινά μονάδα για την ανακύκλωση αποβλήτων εκσκαφών

15/01/2021, 4:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Ανάπτυξη Τώρα”: Έχει έρθει η ώρα ο Δήμος Πρέβεζας να αναπτύξει συγκεκριμένες πολιτικές για την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία του τόπου μας”

15/01/2021, 4:05 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κατολίσθηση έκλεισε τον δρόμο στο Σκεπαστό

15/01/2021, 3:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σοβαρό πρόβλημα στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών Πρέβεζας – Έχουν “παγώσει” οι μεταβιβάσεις οχημάτων

15/01/2021, 3:22 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός των γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας

15/01/2021, 11:35 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites