Τρίτη, 22/09/2020

Δρομολογήθηκε η εγκατάσταση 7 νέων pillars στο λιμάνι της Πρέβεζας

Υπεγράφη  στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας  η σύμβαση με τον ανάδοχο ο οποίος θα εγκαταστήσει  τα 7 νέα  pillars για προπληρωμένη παροχή νερού και ρεύματος στα σκάφη.
Τα pillars  θα τοποθετηθούν στη νότια πλευρά της παραλίας( προς την πλευρά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου) ενώ το ένα από αυτά διαθέτει την ανάλογη υποδομή προκειμένου  να εξυπηρετεί μεγάλα σκάφη και θαλαμηγούς.
Συνολικά  στην παραλία  θα είναι εγκατεστημένα 11 pillars  και σύμφωνα με την πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου  δίνεται με αυτό τον τρόπο η δυνατότητα στους επισκέπτες να έχουν ανά πάσα στιγμή  τις  παροχές που χρειάζονται  .

Την Τετάρτη εξάλλου, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες για την  τοποθέτηση   νέας περίφραξης στο Μνημείο του Αγνωστου Ναύτη η οποία αντικατέστησε τα κολωνάκια που είχαν καταστραφεί όχι μόνο από την διάβρωση αλλά και  βανδαλισμούς αγνώστων.
Η κ.Καζάκου απευθύνει έκκληση στους δημότες να    συνδράμουν στην προσπάθεια για την περιφρούρηση της δημόσιας περιουσίας δεδομένου ότι οι βανδαλισμοί αποτελούν ένα  συχνό  και  με δυσάρεστες επιπτώσεις για  την πόλη,   φαινόμενο  .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ