Σάββατο, 25/01/2020

Γκολ και θέαμα στο φιλικό ανάμεσα στον ΠΣ Πρέβεζας και τον Α.Ο Μύτικα

Ένα πολύ καλό τεστ εν όψει και της έναρξης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας ήταν αυτό ανάμεσα στον ΠΣ Πρέβεζας και τον Α.Ο Μύτικα.
Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με το ρόστερ τους και δοκίμασαν αρκετά σχήματα.

 Το παιχνίδι έληξε με σκορ 3-2 υπέρ του ΠΣ Πρέβεζας με σκόρερ τους Μπόμπορη, Βουλιστιώτης και Σπυρόπουλος ενώ για τον Α.Ο Μύτικα σκόραραν οι Μουτσάι και Παλάντζας.

 Η Βασική 11άδα που επέλεξε ο προπονητής του ΠΣ Πρέβεζας Θωμάς Βασιλειάδης ήταν οι  Λιάσκος, Σίσκας, Ριστάνης, Σπυρόπουλος, Μπασιαδήμας, Τσόκας, Γκίνι, Καρίπογλου, Βαλάρης, Κτενάς, Μπόμπορης, ενώ ως αλλαγή μπήκαν οι Βουλιστιώτης, Τζίμας, Ανεμοζάλης.

 Ο Προπονητής του Α.Ο Μύτικα Γιώργος Νίτσας δοκίμασε σχεδόν όλους του παίκτες του δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν. Συγκεκριμένα έπαιξαν οι Γκατζίας, Καράκης, Λελόβας, Νίτσας, Μύτικας Σ., Γερασίμου, Μουτσάϊ, Παλάντζας, Μύτικας Γ., Ζαρκαντώνης, Μυφταράϊ και ως αλλαγή μπήκαν οι Γκουνελάς, Κούρκουλας, Πολίτης, Γιαννάκος, Θάνος, Ριτσάνης, Μπέκας, Μάκης, Τσολάκος.

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαϊλης με βοηθούς τους Πάσχο και Ζώτο.

Η επόμενη αγωνιστική δραστηρίότητα για τις δύο ομάδες είναι την Κυριακή για το Κύπελλο όπου ο ΠΣ Πρέβεζας υποδέχεται τον περσινό κυπελλούχο Θρίαμβο Λούρου στο στάδιο Αθανασία Τσουμελέκα 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ