AYTO ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ…

Και οι φόβοι μου επαληθεύτηκαν. Με την βοήθεια του Τσίπρα και με την πολιτική του μαστίγιου και του καρότου ξεγέλασε τον Ελληνικό λαό. Επιπλέον ο Τσίπρας ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία πάλι με αυταπάτες και με το ίδιο πρόγραμμα, το 3ο μνημόνιο και ο λαός του την έδωσε. Ισχύει εδώ ο στίχος του Σαββόπουλου αν δεν έχεις νέα ευχάριστα να πεις καλύτερα να μην μας πεις κανένα.
Είναι μια προσωπική νίκη της προσωπικότητας του Τσίπρα που θυμίζει άλλες εποχές κυρίως τον Ανδρέα Παπανδρέου, και την μετατροπή του ιστορικού κινήματος του Συριζα σ΄ένα προσωποπαγές σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.
Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι εις βάρος του λαού που θα αισθανθεί σύντομα τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου στο πετσί του. Όμως πολύ κόσμο για πολύ καιρό δεν μπορείς να τον κοροιδευεις.
Η Λαϊκή ενότητα έδωσε ένα τίμιο και άνισο αγώνα με τον χρονο .Δεν μπόρεσε να περασει μέσα από τις συμπληγάδες του συστήματος. Κάναμε και μικρά λάθη υπερεκτιμώντας την δύναμη των προσωπικοτήτων που μας πλαισίωσαν πανελλαδικα και δεν μπορέσαμε να δώσουμε τον αγώνα σπίτι με σπίτι . Άλλωστε πως θα μπορούσαμε να τον δώσουμε όταν τοπικά ήμασταν μόνο 6-7 στελέχη που τρέχαμε σε διάστημα 2 εβδομάδων!
Είμαστε όμως περήφανοι ότι στο νόμο πήραμε ένα καλό ποσοστό στην πόλη της Πρέβεζας γύρω στο 3%. Είμαστε περήφανοι που σώσαμε την τιμή της Αριστεράς και αυτό θα αποδειχθεί σε λίγο. Το ότι δεν μπήκαμε στην βουλή για 0,1 % ,δεν είναι το τέλος του κόσμου , έχουμε αποδείξει ότι τα καταφέρουμε στα δύσκολα, το έχουμε ξανακάνει .Ενώ άλλοι έχουν κρεμάσει τα όπλα και συσκέπτονται, εμείς τραβάμε μπροστά και Αριστερά. Θα συναντηθούμε στους αγώνες.

Νίκος Λιβιεράτος Υπ. Βουλευτής της ΛΑ.Ε Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Το έθιμο με τα πολυσπόρια

20/11/2023, 11:54 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Απελευθέρωση της πόλεως τοπική εορτή (του Θεόδωρου Δράκου)

24/10/2023, 8:56 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής (Β΄Μέρος)

24/10/2023, 7:46 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής

23/10/2023, 3:31 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παναγία η Πρεβεζάνα

14/08/2023, 9:35 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αντί επικηδείου για τον Γιώργο Ι. Μουστάκη

20/07/2023, 12:20 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τουρκική Εισβολή στη Κύπρο. 49 χρόνια Κατοχής (του Γιάννη Γιώτη)

20/07/2023, 11:00 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πνιγμοί στην θάλασσα και ασφαλής κολύμβηση (του Απόστολου Κατσανάκη)

18/07/2023, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites