Σάββατο, 25/01/2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάλεξαν την Πάργα για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους!

Η Πάργα δεν είναι μόνο η δική μας αγαπημένη!

Εδώ και αρκετό καιρό είναι ο αγαπημένος προορισμός πολλών ζευγαριών που την επιλέγουν για να τελέσουν εκεί τον γάμο τους. Ζευγάρια από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, σχεδιάζουν τον γάμο τους με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και το νησάκι της Παναγίας στην Πάργα.
Ιδίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, δεν προλαβαίνει να ενώνει με τα δεσμά του πολιτικού γάμου όσους φτάνουν μέχρι την γραφική πόλη της Ηπείρου για τον σκοπό αυτό. Πολλοί από αυτούς είναι τουρίστες ερχόμενοι από άλλες χώρες, κυρίως ευρωπαϊκές, που συνδυάζουν τις διακοπές τους και την ένωσή τους ενώπιων δημάρχου και Ιονίου!

Οι τελετές λαμβάνουν χώρα στο γραφείο δημάρχου στην παραλία της Πάργας και οι νεόνυμφοι δεν παραλείπουν να φωτογραφίζονται στο μπαλκόνι με την χαρακτηριστική θέα, επιστρέφοντας στις χώρες τους με μοναδικές αναμνήσεις και όμορφες εικόνες για να μοιραστούν με τους φίλους και συγγενείς τους.

Η ομορφιά του ευλογημένου μας τόπου, οι φιλόξενοι κάτοικοι, το απαράμιλλο ελληνικό καλοκαίρι αποτελούν ιδανικό φόντο για τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό αυτών που ονειρεύονται τον δικό τους γάμο τους στην δική μας Πάργα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ