Παρασκευή, 07/08/2020

Ακόμα περισσότερες Γαλάζιες Σημαίες για τις Ακτές της Πρέβεζας το 2016

Tην πολύ καλή κατάσταση των βραβευμένων με Γαλάζιες Σημαίες ακτών του Δήμου Πρέβεζας επιβεβαιώνει  η έκθεση των επιθεωρητών της Ελληνικής  Εταιρίας Προστασίας της Φύσης   οι οποίοι βρέθηκαν στην Πρέβεζα πριν λίγες μέρες και πραγματοποιησαν αυτοψία   στους χώρους.
Οι τρεις επιθεωρητές , συνοδευόμενοι από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παύλο Σαραμπασίνα,   την υπεύθυνη του  προγράμματος Γαλάζιων Σημαιών  Κλεοπάτρα Γιαννούλη καθώς  και  τον υπεύθυνο των ναυαγοσωστών  επισκέφθηκαν την Κυανή Ακτη, τις Τσούκες  Καναλίου και το Μονολίθι κρίνοντας την κατάστασή την γενικη παρουσίαση και για τις τρεις  παραλίες ως ΅πολύ καλή΅.
Η αξιολόγηση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων  που  αφορούν την καθαρότητα των νερών και των ακτών , τη ναυαγοσωστική κάλυψη και τα αντίστοιχα εφόδια, καθώς και ζητήματα  που έχουν να κάνουν με την  ενημέρωση του κοινού  αλλά τις  υποδομές για Α.Μ.Ε.Α.
Με την συγκεκριμένη έκθεση ο Δήμος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες διεκδίκησης για ακόμη περισσότερες Γαλάζιες Σημαίες το 2016 δεδομένου ότι πληρούνται όλες οι προυποθέσεις για την επίτευξη του  συγκεκριμένου στόχου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ