Κυριακή, 05/07/2020

Η Α.Ε.Κ τιμά την μνήμη του Γιώργου Παπαδόπουλου που χάθηκε στο Norman Atlatnic!(Videos)

Πέρασαν σχεδόν 7 μήνες από το τραγικό δυστύχημα του Norman Atlantic, η φωτιά του οποίου «καίει» ακόμα στις καρδιές των οικογενειών, των  9 αγνοουμένων που επέβαιναν στο μοιραίο πλοίο.Ένας από τους αγνοούμενους είναι ο συμπολίτης μας Γιώργος Παπαδόπουλος από την Νέα Σινώπη.
Ο Γιώργος είναι φίλαθλος της ΑΕΚ και για αυτό οι Παλαίμαχοι που βρίσκονται από την χθες Παρασκευή Βράδυ στην Πρέβεζα, τίμησαν την οικογένεια του για αυτή του την αγάπη.

 Ο πρόεδρος του συνδέσμου ΑΕΚ της Νέας Σινώπης εμφανώς συγκινημένος κάλεσε τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη να απονείμει τιμητική πλακέτα στην σύζυγο του Γιώργου Παπαδόπουλου, ενώ ο Λάμπης Σεραφίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στην κόρη του, δηλώνοντας μάλιστα πως ελπίζει ότι ο Γιώργος ζει και μια μέρα θα είναι και πάλι κοντά μας.

 Ως ΑΕΚτζης όπως ο ίδιος δήλωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης καλωσόρισε από την πλευρά του τους παλαίμαχους και μεταξύ άλλων είπε πως » Η ΑΕΚ είναι ιδέα», ενώ απέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Μάρκου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χρήστος Τερζόγλου απέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Μελισσανίδη για λογαριασμό του οποίου την παρέλαβε ο μεγάλος Μίμης Παπαϊωάννου.

 Οι τιμές στους παλαίμαχους συνεχίστηκαν ενώ  ακολούθησε προς τιμήν τους γνήσιο ποντιακό γλέντι.

 Τον παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Θεματικός Ανιπεριφεριάρχης για θέματα αθλητισμού κ. Περικλής Βασιλάκης, ενώ παρούσα ήταν και η Original 21 Πρέβεζας δια των εκπροσώπων της.

 Σήμερα Σάββατο και ώρα 6:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Ζαλόγγου φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ και των παλαιμάχων της Θύελλας Σινώπης τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας της Μικρής Χριστίνας από το Νεοχώρι που δίνει την δική της μάχη για να γυρίσει κοντά μας γερή και δυνατή.
 Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθούν και τα βίντεο από την εκδήλωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ