Κυριακή, 15/12/2019

«Θέλω να συμμετέχω στην Π.Εν.Α»

Ιδρυτική ομάδα Πανηπειρώτικης Ένωσης Αγροτών

ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ – ΑΓΡΟΤΗ
Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πατρίδα μας και τους ανύπαρκτους  κομματικοποιημένους αγροτοσυνδικαλιστές οι όποιοι θα στηρίξουν  για μια ακόμα φορά  την γραμμή που θα τους δώσουν τα κόμματα τους  για την ληστρική φοροεπιδρομή  και την άδικη Κοινή Αγροτική Πολιτική κατά των ελλήνων αγροτών θεωρήσαμε σωστό να σας υπενθυμίσουμε ότι :
Η κομματική  ΠΑΣΕΓΕΣ των αγροτοσυνδικαλιστών πήρε θέση υπέρ του ΝΑΙ στο πρόσφατο δημοψήφισμα και όχι  υπέρ των συμφερόντων των ελλήνων αγροτών που εκπροσωπούν.
Τα  περισσότερα πολιτικά κόμματα εξαπάτησαν τους έλληνες αγρότες με διάφορα τεχνάσματα που σαν στόχο είχαν το βόλεμα κάποιων συναδέλφων μας.
Χάθηκε ο συνεργατισμός  ανάμεσα στους Έλληνες αγρότες .
Οι συνεταιρισμοί είναι υπό διάλυση
Αγροτική τράπεζα δεν υπάρχει για να μας στηρίξει.
Οι νέοι αγρότες είναι εγκλωβισμένοι σε προγράμματα τα οποία δεν βγάζουν πουθενά με αποτέλεσμα σχεδόν 1 στους 2 να αποχωρεί από το επάγγελμα αυτό.

Εάν σου αρέσει αυτή η κατάσταση δεν χρειάζεται να βοηθήσεις το κλάδο μας.
Εάν όμως δεν σου αρέσει πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να φύγεις από το καφενείο και να στηρίξεις μια συλλογική προσπάθεια για το μέλλον σου  αλλά περισσότερο για το μέλλον των παιδιών σου.
Σου προτείνουμε να αγωνιστείς χωρίς κανένα κόμμα και χρώμα για τα δικαιώματα σου αλλά πάνω απ΄ όλα για το μέλλον της δουλειά σου. Να εκλέξεις καθαρούς εκπροσώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ανασυγκρότηση της δουλειάς σου.
Βάζοντας την υπογραφή σου δίνεις δύναμη στον εαυτό σου αλλά και στους εκπροσώπους που θα εκλέξεις σε μία ανεξάρτητη ομάδα γεωργών κτηνοτρόφων μελισσοκόμων ψαράδων και δασοκόμων οι οποίοι έχουν τα ίδια προβλήματα με τα δικά σου ανεξάρτητα σε ποιον τομέα εσύ ανήκεις.
Μας ενδιαφέρει η αναπτυξιακή προοπτική και ο σχεδιασμός που γίνεται σε Περιφερειακό επίπεδο, στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπου και θα δραστηριοποιούμαστε, διότι η κάθε περιφέρεια διαφέρει η μία με την άλλη. Όλες οι Περιφέρειες θα συντονίζονται σε ένα κοινό μέτωπο με συνεργασία με τις άλλες περιφέρειες, ένα μέτωπο, που θα συμβάλει στην διαμόρφωση αγροτικής πολιτικήςγια την πατρίδα μας.
Θέλω να συμμετέχω στην Π.Εν.Α

Όνομα :……………………………..  Επίθετο :………………………

Τηλ : …………………………….. Επάγγελμα :…………………

                                    Υπογραφή

                       ………………………………..

Συνημμένα σας προσκομίζω φωτοτυπία  αστυνομικής ταυτότητας και του βιβλιαρίου του ΟΓΑ

Επικοινωνία με την Π.Εν.Α.
Τηλ   : 6974111252                                                                    Email: epirusunionfarmers@yahoo.gr
                                                                                                Facebook:Πανηπειρώτικη Ένωση Αγροτών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ