Στο Kanali Vilage νιώθεις σαν στο σπίτι σου!

 Σε απόσταση 600μ. από μια παραλία που βρέχεται από τα νερά του Ιονίου, το οικογενειακά διοικούμενο Kanali Village προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι. Το κέντρο του χωριού απέχει 3 λεπτά με τα πόδια

 Η επιχείρηση διακρίνεται για το φιλικό και ήσυχο περιβάλλον και προσφέρεται για ξέγνοιαστες, ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.  Το προσωπικό δημιουργεί μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Διαθέτει 13 δωμάτια που είναι εξοπλισμένα με ατομική κουζίνα, κλιματιστικό και τηλεόραση. Επιπλέον το σύνολο των χώρων καλύπτεται από ασύρματο  δίκτυο wi-fi που δεν χρεώνεται. Αναλυτικά υπάρχουν 10 δίκλινα δωμάτια και 3 τετράκλινα δίχωρα διαμερίσματα.

 Όλα τα δωμάτια  διαθέτουν μπαλκόνι ή πρόσβαση στην αυλή. Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά στην  αυλή  και αποτελείται από φρέσκα προϊόντα που ετοιμάζουμε καθημερινά με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα. Η μονάδα βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή που είναι ιδανική για ήρεμες και ξέγνοιαστες διακοπές.

Η τοποθεσία μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για επισκέψεις στα αξιοθέατα της περιοχής, όπως η πόλη της Πρέβεζας, η αρχαία Νικόπολη, η Κασσώπη, το μνημείο του Ζαλλόγου, η Πάργα και η Λευκάδα. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν εξαιρετικά πολλές και αξιόλογες παραλίες, οργανωμένες ή μη, που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

 Διατιίθονται για τους φιλοξενούμενους:
εγκαταστάσεις BBQ,
Αίθριο,
Καφετιέρα, Ψυγείο, Κουζινικά σκεύη, Μικρή κουζίνα,
Τηλεόραση
Wi-Fi δωρεάν σε όλους τους χώρους
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν
Κλιματισμός


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites