Τετάρτη, 05/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Βουλευτής, ο Πρόεδρος και ο μεγάλος τους …έρωτας!(VIDEO)

 Μα για τι άλλο για το ποδήλατο φυσικά!!! Ο Βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς βρέθηκε σήμερα στην πόλη της Πρέβεζας για να συμμετέχει στην 8η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. Μάλιστα ήταν και γουρλής, αφού έτυχε φέτος να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη ποδηλατοπορεία που έγινε στην πόλη μας.
 Περίπου 1500 ποδήλατα έκαναν πραγματική επιδρομή στους δρόμους της Πρέβεζας, προσελκύοντας τα βλέμματα όσων προτίμησαν αυτοκίνητο, μηχανή ή άλλο μεταφορικό μέσο.

 Ο Γιώργος Αμυράς φόρεσε ένα αυτοκόλλητο που έγραφε I Love Πρέβεζα ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακός και φιλικός με όλους και βάρεσε …ορθοπεταλιές στους δρόμους της πόλης μας.

Ο Γιώργος Αμυράς ενθουσιάστηκε και δεν μπορούσε να τραβήξει το βλέμμα του  από το αναπαλαιωμένο ποδήλατο του προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Γιαμά ο οποίος συμμετείχε και αυτός στην ποδηλατοπορεία. Η Λατρεία του Γιάννη για το ποδήλατο δεν κρύβεται και συμμετέχει σε πολλές δράσεις για την ανάδειξη της πόλης μας ως πόλη με τα περισσότερα αναπαλαιωμένα ποδήλατα στην Ελλάδα. Όπως είπε μάλιστα ο ίδιος η πόλη μας θα αποκτήσει και μουσείο κλασσικού ποδηλάτου!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ