Παρασκευή, 18/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η αμέλεια της Δημοτικής Αρχής είναι «εγκληματική»

Απέναντι ακριβώς από την παιδική χαρά όπου παίζουν δεκάδες παιδιά καθημερινά βρίσκεται ο αθλητικός χώρος που βλέπετε στις εικόνες.Στο παρελθόν ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιούνταν σαν γήπεδο τένις και στην συνέχεια σαν γήπεδο μπάσκετ. Σήμερα όχι μόνο  δεν χρησιμεύει σε τίποτα, αλλά αποτελεί έναν πραγματικό κίνδυνο από την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται. 

 Τα σίδερα και τα πλέγματα κρέμονται και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο για τα παιδιά που μπορεί να προσπαθήσουν να εισέλθουν εντός του χώρου αλλά και για τους διερχόμενους!

 Οι εικόνες μαρτυρούν ποιο είναι το πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τον αθλητισμό στην Πρέβεζα …. Ευτυχώς που υπάρχουν σύλλογοι που παλεύουν για να μας φέρνουν διακρίσεις και να μας κάνουν υπερήφανους, διαφορετικά ο αθλητισμός στην Πρέβεζα θα ήταν σαν τις εικόνες. Ετοιμόρροπος!!!

Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η Δημοτική Αρχή θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, ωστόσο αν θεωρούν ότι δεν μπορούν να το σουλουπώσουν για να είναι ασφαλές και να μπορούν τα παιδιά να παίζουν, ας το ξηλώσουν!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ