Κυριακή, 27/09/2020

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των κελιών στην Μονή Αβάσσου.

Σε  εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του οικοδομικού συγκροτήματος των κελιών της Μονής Αβάσσου προυπολογισμού 240  χιλ. ευρώ.
Ο πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής  π.Αλέξανδρος Τζίμας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη για την  έναρξη  των  εργασιών  , χαρακτηρίζοντας μάλιστα ουσιαστική την συμβολή του.
Ο κ.Μπαϊλης από την πλευρά του χαρακτήρισε  ως πολύ ευχάριστη την συγκεκριμενη εξέλιξη   επισημαίνοντας την σημαντική συνεισφορά της Ιεράς Μητροπόλεως, της Περιφέρειας, του Δήμου καθώς και της Διαχειριστικής Επιτροπής για την υλοποίηση του έργου.
¨Η μονή Αβάσσου αποτελεί κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή” τονίζει ο κΜπαϊλης συμπληρώνοντας ότι ο Δήμος από  την πλευρά του θα  μεριμνήσει για έργα που αφορούν ηλεκτροφωτισμούς, καθαρισμούς καθώς και την δημιουργία χώρου στάθμευσης για τους επισκέπτες.
Η μονή θα παραμείνει ανοιχτή για τους επισκέπτες για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες και μάλιστα οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές κατάνυξης στην λειτουργία  της απόδοσης του Πάσχα που θα τελεστεί στον Αβάσσο την Τρίτη 19 Μαϊου από τις 9 έως τις 12 το βράδυ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ