Τετάρτη, 22/01/2020

Με Πρεβεζάνικο άρωμα σήμερα το «Μένουμε Ελλάδα»-Αξέχαστες διακοπές στην Πρέβεζα!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Μένουμε Ελλάδα»,είναι η μοναδική καθημερινή ζωντανή εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει την Περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα, επιστρέφει στη ΝΕΡΙΤ κάθε μεσημέρι (Δευτέρα έως Παρασκευή) στις 13.00.

Η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Πέτρος Κουμπλής μάς ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από ρεπορτάζ για γνωστούς και άγνωστους προορισμούς, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους.

Συναρπαστικές ιστορίες με φόντο μοναδικές εικόνες της ελληνικής φύσης: ζευγάρια που επέλεξαν να φύγουν από την πόλη για να βρεθούν στην ύπαιθρο, νέοι που δραστηριοποιούνται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού και οικογένειες που ασχολούνται αποκλειστικά με τις νέες καλλιέργειες.

Τοπικοί φορείς, ομάδες, εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων, επώνυμοι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού θα βρίσκονται στο στούντιο της εκπομπής, ενώ «άρωμα Ελλάδας» θα δίνουν τα «καλούδια» κάθε τόπου.
Σήμερα λοιπόν η εκπομπή είχε Πρεβεζάνικο άρωμα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Preveza Jazz festival να διαφημίζουν τόσο αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, αλλά και ολόκληρη την Περιοχή.
Δείτε το απόσπασμα με την Παρουσία της Πρέβεζας στο Μένουμε Ελλάδα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ