Δευτέρα, 16/12/2019

Μωρό με σύνδρομο Down “πετάει” χάρη στον μπαμπά του!

Ο μόλις ενός έτους Wil, το μικρότερο μέλος της οικογένειας, γεννήθηκε με σύνδρομο Down. Όμως ο πατέρας του μικρού θεωρεί ότι ο γιος του μπορεί να ζήσει μία κανονική ζωή σαν τα μεγαλύτερα αδέρφια του.

Ο Alan, ο μπαμπάς του Wil ο οποίος είναι φωτογράφος, τράβηξε τον μικρό σε διάφορες πόζες και στιγμές αλλά χρησιμοποιώντας τα μαγικά του photoshop δείχνει το γλυκύτατο μωρό… να πετάει.

Όπως λέει ο Alan φωτογράφισε τον γιο του με την ελπίδα ότι αυτές οι εικόνες θα αποτελέσουν για εκείνον μελλοντικά πηγή έμπνευσης και κουράγιου ότι μπορεί να τα καταφέρει στη ζωή του.

Συγκεκριμένα αναφέρει “Αυτές οι φωτογραφίες του Wil έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα. Σκέφτομαι τις μοναδικές προκλήσεις του Wil που πρόκειται να αντιμετωπίσει καθώς μεγαλώνει. Ελπίζω να τον διδάξουν ότι ακόμη και με τις ειδικές ανάγκες του, μπορεί να κάνει ό, τι βάζει το μυαλό του”.

Παράλληλα, ο Alan ετοιμάζει και ένα πρότζεκτ με τον τίτλο “Bringing The Light” με στόχο να εμπνεύσει και να υποστηρίξει άλλες οικογένειες που ζουν με άτομα που πάσχουν από σύνδρομο Down.


newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ