ΠΡΕΒΕΖΑ: Αρνητικός πρωταγωνιστής το Cyber Bullying

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο σχετικά με την πόλη μας και τον αρνητικό πρωταγωνιστή των τελευταίων μηνών. Εδώ και δυόμιση περίπου χρόνια όταν αποφάσισα να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με την ηλεκτρονική Δημοσιογραφία, ξεκίνησα με όνειρο μου να κάνω κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Ήθελα να ξεφύγω από τα όρια της στεγνής και απλής μεταφοράς ειδήσεων και να αρθρώσω άποψη αλλά και εποικοδομητική κριτική με σκοπό οι υπεύθυνοι φορείς του τόπου να είναι σε επαγρύπνηση ώστε να γίνεται η καθημερινότητα των συμπολιτών μου καλύτερη. Όταν ξεκίνησα όλοι οι ενεργοί δημοσιογράφοι της πόλης ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλον, μετέφεραν τις ειδήσεις μέσα στα πλαίσια του κώδικα δεοντολογίας,του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, με χιούμορ, κριτική διάθεση, αλλά πάνω από όλα με σεβασμό. Το τελευταίο διάστημα η πόλη μας βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα καινούργιο είδος Bullying, το δημοσιογραφικό Bullying. Το καινούργιο αυτό φαινόμενο κλείνει σχεδόν ένα χρόνο και δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που σημαίνει η ίδια η λέξη, εκφοβισμός! Ωμός εκφοβισμός θα έλεγα … Τους τελευταίους μήνες λοιπόν βλέπουμε να διαπομπεύονται συμπολίτες μας από ανθρώπους οι οποίοι οχυρωμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και ένα μικρόφωνο νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να χλευάζουν, να βρίζουν, να διαπομπεύουν, να συκοφαντούν και να ειρωνεύονται βγάζοντας τα απωθημένα τους για όποιον εκείνοι δεν γουστάρουν! Ε λοιπόν όχι, ως απλός πολίτης έχω να πω πως αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Δεν είναι δημοσιογραφία να γράφεις για κωλόμπ@ρ@ και να αποκαλείς στο ραδιόφωνο έναν συνάνθρωπό μου πούστη. Και μάλιστα να έχεις και το θράσος να καμαρώνεις για αυτό το είδος δημοσιογραφίας. Τι κάνουν όμως όταν εκείνοι γίνονται αντικείμενο δημοσιογραφικής ενασχόλησης;;;
Αγαπητοί μου αναγνώστες εγώ μπορεί να μην ξέρω να σας μεταφέρω τις ειδήσεις στολισμένες με βαρύγδουπο λεξιλόγιο και άψογο συντακτικό, ωστόσο σας τις μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό. Αυτή την αξία δεν πρόκειται να την θυσιάσω για την αναγνωσιμότητα!!!Αυτό το αφήνω στην τοπική μας espresso …  και σε μερίδα τοπικών μας αρχόντων που ελέω του φόβου νομιμοποιούν αυτό το ΑΙΣΧΟΣ!
Σολδάτου Ανδριάνα


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Το έθιμο με τα πολυσπόρια

20/11/2023, 11:54 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Απελευθέρωση της πόλεως τοπική εορτή (του Θεόδωρου Δράκου)

24/10/2023, 8:56 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής (Β΄Μέρος)

24/10/2023, 7:46 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής

23/10/2023, 3:31 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παναγία η Πρεβεζάνα

14/08/2023, 9:35 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αντί επικηδείου για τον Γιώργο Ι. Μουστάκη

20/07/2023, 12:20 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τουρκική Εισβολή στη Κύπρο. 49 χρόνια Κατοχής (του Γιάννη Γιώτη)

20/07/2023, 11:00 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πνιγμοί στην θάλασσα και ασφαλής κολύμβηση (του Απόστολου Κατσανάκη)

18/07/2023, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites