Τετάρτη, 11/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑΝΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ στα 10 ομορφότερα μέρη στην Ελλάδα να ζήσεις για πάντα!

Το ισπανικό περιοδικό HOLA κάνει αφιέρωμα στα παραθαλάσια μέρη της ελλάδας, όπου ο καθένας θα ήθελε όχι μόνο να περάσει αξέχαστες διακοπές, αλλά να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του.

Το αφιέρωμα αναφέρει:

«Λευκά, πεντακάθαρα, σκαρφαλωμένα πάνω στα βράχια με θέα τη θάλασσα, με μπλε θόλους στην κορυφή, μεσαιωνικά, ιστορικά, με στενά δρομάκια στολισμένα με μπουκαμβίλιες. Εικόνες που είναι σαν φωτογραφίες για τις βάλεις σε κορνίζα. Αυτή είναι η καλύτερη σύνοψη του αρώματος της Μεσογείου.

Στο νότιο Αιγαίο, η Σαντορίνη είναι το μαγευτικό νησί της Ελλάδα, γεμάτο με ρομαντικά χωριά που απλώνονται μέσα από τους ηφαιστειακούς της βράχους.

Τα Φηρά και το Φηροστεφάνι είναι ίσως τα πιο φωτογενή μέρη της του νησιού, αλλά η Οία είναι το πιο αναγνωρίσιμο χωριό των Κυκλάδων με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα.Ανάμεσα τους ο Πρεβεζάνικος Θησαυρός, η γραφική και κοσμοπολίτικη Πάργα, στο νομό Πρέβεζας και απέναντι από τα νησιά Παξοί και Αντίπαξοι, η Πάργα είναι παραδοσιακή πόλη χτισμένη σε ένα φυσικό αμφιθέατρο με στενά δρομάκια που οδηγούν στην παραλία. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα.
thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ