Κυριακή, 16/12/2018

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας με την ευχή όλων να συνεχίσει να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας με την ευχή όλων να συνεχίσει να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Μάκης Ντίτσος μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Χρήστου Μπαΐλη ευχήθηκε το Δημοτικό Ραδιόφωνο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εθελοντές, που τόσα χρόνια στηρίζουν το ραδιόφωνο της πόλης με τις εκπομπές μουσικής και λόγου που επιμελούνται και παρουσιάζουν με συνέπεια και πολλή αγάπη, για αυτό που κάνουν, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού κ. Κοσμάς Κορωναίος, χαρακτηρίζοντας σημαντικό το έργο της ραδιοφωνίας με την ενημέρωση –πληροφόρηση και ψυχαγωγία που παρέχει στην τοπική κοινωνία σε όλους τους τομείς. Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, οι Αντιδήμαρχοι Ζαλόγγου και Λούρου, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και φίλοι της Ραδιοφωνίας που πέρασαν παρέα ένα όμορφο απόγευμα, με τους εθελοντές και το προσωπικό , ανταλλάσσοντας ευχές για μια νέα χρονιά με καλές ειδήσεις. Τυχερή της βραδιάς ήταν η Νατάσα σύζυγος του συναδέλφου Σταύρου Κατσαμώρη που πέτυχε το φλουρί και αντιστοιχούσε σε ένα πίνακα ζωγραφικής προσφορά από το κατάστημα της κ. Μαρίας Φραγκούλης και την οποία η Δημοτική Ραδιοφωνία ευχαριστεί. Επίσης η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά τον κ. Μάνθο Δέσκα με το DONALD για τα εδέσματα που προσέφερε πολύ ευγενικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ