Δυο Πρεβεζάνοι αστυνομικοί εκπροσώπησαν την πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικων υπαλλήλων στην φθινοπωρινή σύνοδο της EUROCOP στο Βερολίνο

Πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από 28 έως 29 Οκτωβρίου 2014 η … Φθινοπωρινή Σύνοδος της EuroCOP με τη συμμετοχή του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και του Ταμία της Ομοσπονδίας μας κ.κ. Ευάγγελου Μυλωνά και Γρηγορίου Μπακάρα.

Αντικείμενο των εργασιών της Συνόδου ήταν μεταξύ άλλων θεμάτων και το φαινόμενο των αυτοκτονιών αστυνομικών, οι επιπτώσεις στην υγεία των χρηστών ηλεκτρονικών συστημάτων επικοινωνίας (ΤΕΤRA),η ιδιωτικοποίηση αρμοδιοτήτων της δημόσιας αστυνομικής αρχής,  που απασχολούν ως γνωστόν και την Ομοσπονδία μας.
Η ελληνική αντιπροσωπεία ανέπτυξε ενώπιων των μελών της Συνόδου τις πάγιες θέσεις μας για την αυστηρή εφαρμογή των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας κατά τη διάρκεια του υπηρεσιακού βίου των συναδέλφων μας ενώ  υπέβαλε και τις απαντήσεις της Επιτροπής θεμάτων επιμόρφωσης, μελετών, υγιεινής και ασφάλειας  στο πλαίσιο της διευρωπαϊκής έρευνας της ΕuroCOP  (σχετικό κείμενο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.poasy.gr).
Σε ό,τι αφορά τέλος τον προβληματισμό που αναπτύχθηκε για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με άλλους συναδέλφους (Ισπανία κλπ), εκφράσαμε την αλληλεγγύη και την βούλησή μας για συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας μας με στόχο την αξιοποίηση των ωφελημάτων που μας προσφέρει αυτή.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Άλλη μία ζημιά σε αυτοκίνητο από πτώση κλαδιού ευκάλυπτου στην Κυανή Ακτή

08/08/2022, 4:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκίνησε σήμερα ο δεύτερος ψεκασμός των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2022

08/08/2022, 4:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σημαντική δωρεά μουσικών οργάνων στην Φιλαρμονική Πρέβεζας «Ο ΟΡΦΕΑΣ»

08/08/2022, 4:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με τον “Ματωμένο Γάμο” του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης

08/08/2022, 3:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 2 θέσεις ειδικευμένων ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο

08/08/2022, 3:50 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Νέες ασφαλτοστρώσεις από τον Δήμο Πάργας

08/08/2022, 10:31 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites