Δυο Πρεβεζάνοι αστυνομικοί εκπροσώπησαν την πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικων υπαλλήλων στην φθινοπωρινή σύνοδο της EUROCOP στο Βερολίνο

Πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από 28 έως 29 Οκτωβρίου 2014 η … Φθινοπωρινή Σύνοδος της EuroCOP με τη συμμετοχή του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και του Ταμία της Ομοσπονδίας μας κ.κ. Ευάγγελου Μυλωνά και Γρηγορίου Μπακάρα.

Αντικείμενο των εργασιών της Συνόδου ήταν μεταξύ άλλων θεμάτων και το φαινόμενο των αυτοκτονιών αστυνομικών, οι επιπτώσεις στην υγεία των χρηστών ηλεκτρονικών συστημάτων επικοινωνίας (ΤΕΤRA),η ιδιωτικοποίηση αρμοδιοτήτων της δημόσιας αστυνομικής αρχής,  που απασχολούν ως γνωστόν και την Ομοσπονδία μας.
Η ελληνική αντιπροσωπεία ανέπτυξε ενώπιων των μελών της Συνόδου τις πάγιες θέσεις μας για την αυστηρή εφαρμογή των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας κατά τη διάρκεια του υπηρεσιακού βίου των συναδέλφων μας ενώ  υπέβαλε και τις απαντήσεις της Επιτροπής θεμάτων επιμόρφωσης, μελετών, υγιεινής και ασφάλειας  στο πλαίσιο της διευρωπαϊκής έρευνας της ΕuroCOP  (σχετικό κείμενο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.poasy.gr).
Σε ό,τι αφορά τέλος τον προβληματισμό που αναπτύχθηκε για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με άλλους συναδέλφους (Ισπανία κλπ), εκφράσαμε την αλληλεγγύη και την βούλησή μας για συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας μας με στόχο την αξιοποίηση των ωφελημάτων που μας προσφέρει αυτή.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η έλλειψη υποδομών “παγώνει” την μεταφορά του τμήματος λογιστικής στα Γιάννενα

18/01/2022, 2:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Για αδιαφορία μιλούν οι κάτοικοι στον Λούρο Πρέβεζας

18/01/2022, 12:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παράταση υποβολής Υπεύθυνων Δηλώσεων εργοδοτών-επιχειρήσεων για τη διενέργεια tests COVID-19

18/01/2022, 11:31 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ζητείται υπάλληλος από συνεργείο αυτοκινήτων στον Λούρο

18/01/2022, 11:17 πμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ σε παραγωγούς χοίρων και μελιού λόγω πανδημίας

18/01/2022, 11:00 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Βασίλη

18/01/2022, 10:49 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites