Σάββατο, 15/12/2018

Wake Up Call: Η νέα μόδα στα social media ήρθε και στην Ελλάδα…

Πιο άνετοι, αφού δεν απαιτείται ούτε καν να κουνηθούν από το κρεβάτι τους αλλά και πιο τολμηροι όσο αφορά τις γυναίκες, αφού καλούνται να φωτογραφηθούν χωρίς μακιγιάζ, είναι η νέα φιλανθρωπική τάση με το όνομα «Wake Up Call» που έχει καταλάβει τις περισσότερες διασημότητες του πλανήτη και θέλει να έχει την επιτυχία του «Ice Bucket Challenge».

Σύμφωνα με τις επιταγές του νέου παιχνιδιού, στο πλαίσιο της έκκλησης της UNICEF για βοήθεια προς την Συρία, οι διάσημοι καλούνται να φωτογραφηθούν αμέσως μόλις ξυπνήσουν και στη συνέχεια να κοινοποιήσουν τη φωτογραφία σε κάποιο από τα social media που διαθέτουν.

Μόδα φυσικά που έχουν ακολουθήσει και οι δικοί μας celebrities εδώ και καιρό. Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν τολμήσει να φωτογραφηθούν με το που ανοίγουν το μάτι τους, άλλοτε με αποτέλεσμα που σοκάρει, άλλοτε που κολακεύει. Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Στικούδη, Αγγελική Ηλιάδη, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Σάκης Ρουβάς και Φαίη Σκορδά είναι μερικοί από τους οποίους το έχουν κάνει ήδη αποσπώντας πολλά like.  Οι εντυπώσεις δικές σας!

Πηγή Tromaktiko

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ