Τρίτη, 04/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άλλος έχει το όνομα..και άλλος τη χάρη! Θύελλα ο Π.Σ Πρέβεζας !

Σε μια ηλιόλουστη μέρα ο Π.Σ Πρέβεζας αντιμετώπισε σήμερα στις 16.00 μ.μ στο στάδιο <<Αθανασία Τσουμελέκα>> τη Θύελλα Σινώπης για την α φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.
Η ομάδα της Πρέβεζας πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τα γκολ να πέφτουν βροχή από την αρχή του ματς. Ο Π.Σ Πρέβεζας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές αξιόλογες φάσεις δε  άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Σινώπης  πετυχαίνοντας τα γκολ το ένα μετά το άλλο. Το 1-0  έγινε στο 12ο λεπτό με τον  Δημήτρη Κούτσικο να ανοίγει το σκορ,  στο 14ο λεπτό ο Σκαμνέλος Χρήστος κάνει το 2-0 για την ομάδα του Π.Σ, 3-0 στο 33ο λεπτό ο Χαιδάκης Σπύρος με ατομική προσπάθεια ενώ ο  Μιχάλης Ντέτσικας έκανε το 4-0 στο 38ο λεπτό με σουτ κεραυνό κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σινώπη ισορρόπησε το ματς έχοντας και ένα δοκάρι στο 51ο λεπτό χωρίς όμως να είναι επικίνδυνη με τον Π.Σ Πρέβεζας να συνεχίσει να σκοράρει. Ο νεοεισελθών Μπασιαδήμας χρίστηκε σκόρερ στο 71ο λεπτό διαμορφώνοντας το σκορ σε 5-0, στο 82ο λεπτό ο Κούτσικος έκανε το 6-0 και  στο 87ο λεπτό ο Μπασιαδήμας για μια ακόμη φορά κάνει το 7-0, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ. Στο 88ο λεπτό ο διαιτητής καταλογίζει κόκκινη στο Χ. Δήμα σε ανατροπή του Σάββα Σπυράκου και το πέναλτι βάζει ο Καρίπογλου Παύλος διαμορφώνοντας το σκορ σε 7-1 με τον Π.Σ Πρέβεζας να μην έχει πει την τελευταία του κουβέντα και να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ με τον Ντέτσικα στο 91ο λεπτό.

Π.Σ.ΠΡΕΒΕΖΑΣ: 
TAKTIKOI
(ΚΩΤΣΗΣ), ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΠΑΣΧΟΣ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΖΗΣΗΣ, ΔΗΜΑΣ, ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ANAP/MATIKOI
ΔΗΜΑΣ, ΚΟΨΑΡΗΣ, ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ, ΚΑΣΑΜΠΑΛΑΚΟΣ ,ΓΙΟΒΑΝΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΔΗΜΑΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ:
TAKTIKOI
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ Π, ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ Ε, ΒΡΥΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ.

ANAP/MATIKOI
ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Ε, ΑΗΔΩΝΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΝΟΚΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΑΪΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΦΟΝΔΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ,ΝΤΟΜΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ Π.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ :
(6) ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ – (4) ΚΟΨΑΡΗΣ 46′
(17) ΖΗΣΗΣ – (16) ΜΠΑΣΙΑΔΗΜΑΣ 64′
(1) ΚΩΤΣΗΣ – (15) ΚΑΣΑΜΠΑΛΑΚΟΣ 64′
ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ: 
(10) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – (15) ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ 20′
(9) ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ – (14) ΑΗΔΩΝΗΣ 46′
(6) ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Σ. – (12) ΝΟΚΑ 60′

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ