Πέμπτη, 12/12/2019

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες και όνειρα για τον Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας. Στη σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε το καλωσόρισμα  στην ανδρική ομάδα από τον πρόεδρο του ΑΓΟΦ κ. Δημήτρη Κοτσαρίνη και τον έφορο του συλλόγου κ. Χρήστο Λαχανά.

Ο ΑΓΟ Φιλιππιάδας φέτος δυναμώθηκε με έμπειρους παίχτες αλλά και πολλούς νεαρούς, και έχει σαν στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 της ΕΣΚΑΒΔΕ. Φυσικά παρέμεινε ο κορμός από την περσινή ομάδα και με τα νέα πρόσωπα, ο νέος προπονητής του ΑΓΟΦ κ. Δημήτρης Ζιώγας, φιλοδοξεί να χτίσει και φέτος πάνω από όλα μια ομάδα όπως τόνισε, η οποία θα είναι σαν μια οικογένεια και θα αποδίδει καλό μπάσκετ. Οι αθλητές υποσχέθηκαν (παλιοί και νέοι), να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε η νέα χρονιά να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Κοτσαρίνης, αφού αρχικά ευχήθηκε καλή χρονιά στο τμήμα του μπάσκετ, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, είπε: «Όπως και στα υπόλοιπα τμήματα του ΑΓΟΦ, έτσι και στο μπάσκετ γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από όλους. Είναι ένα άθλημα που θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας την προσπάθεια που γίνετε. Εύχομαι ο ΑΓΟΦ να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα, και φέτος θέλω να δω το κλειστό γυμναστήριο της Φιλιππιάδας γεμάτο από κόσμο και παλμό».

Για τη νέα σεζόν μίλησε και ο έφορος του ΑΓΟΦ κ. Χρήστος Λαχανάς: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Προσπαθήσαμε με πολύ κόπο, όρεξη και δουλειά να φτιάξουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο της Φιλιππιάδας δίπλα μας. Εμείς θα τα δίνουμε όλα για να τους κάνουμε περήφανους».
Οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΓΟ Φιλιππιάδας ξεκίνησαν και η ομάδα περιμένει μικρούς αθλητές για να τους μυήσει στο μπάσκετ.
Πληροφορίες και εγγραφές: 6947120864 (κ. Χρήστο Λαχανά)
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΓΟ Φιλιππιάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία  ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΕΒΕ (Παππάς Δημήτριος) για την ευγενική χορηγία στο σύλλογο (εμφανίσεις προπόνησης). Ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του.
Επίσης το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που ενίσχυσαν οικονομικά τον ΑΓΟΦ μέσω των καρτών διαρκείας .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ