Δευτέρα, 16/12/2019

Δωρεά εξοπλισμού απο το Προξενείο των Η.Π.Α. στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών…

Βορείου Ελλάδος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, παρέλαβε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ως δωρεά της Υπηρεσίας U.S. Secret Service, από το Γενικό Προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.).

Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, περιλαμβάνει επτά φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Laptop), καθώς και δέκα ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής παρέστη αντιπροσωπεία του Γενικού Προξενείου των Η.Π.Α., με επικεφαλής τον Πρόξενο κ. Robert P.Sanders, ενώ από ελληνικής πλευράς παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός. Παρέστησαν επίσης, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Διευθυντής Στυλιανός Ντελής και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Διευθυντής Θωμάς Φεύγας.

Στο πέρας της εκδήλωσης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός, ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά αυτή και παρέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. στον Γενικό Πρόξενο κ. Robert P.Sanders, ο οποίος από την πλευρά του επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των αγαστών σχέσεων και του υψηλού επιπέδου συνεργασίας των δύο χωρών.

tromaktiko

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ