Παρασκευή, 10/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τροχαίο με “θύματα” τουλάχιστον 20 νεκρά πρόβατα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πρέβεζας Ιωαννίνων στο ύψος της Νικόπολης

Τροχαίο με “θύματα” τουλάχιστον 20 νεκρά πρόβατα και άλλα τόσα τραυματισμένα σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Πρέβεζας Ιωαννίνων στο ύψος της Νικόπολης λίγο πριν το γήπεδο. 

Αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την Πρέβεζα έπεσε πάνω στο κοπάδι το οποίο εκείνη την ώρα διέσχιζε το δρόμο με αποτέλεσμα η άσφαλτος να γεμίσει νεκρά ζώα. Μεγάλες ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο, ενώ από καθαρή τύχη δεν υπήρχαν ανθρώπινα θύματα. 
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο ιδιοκτήτης των ζώων φορούσε φωσφορούχο γιλέκο και είχε και φακό, ωστόσο δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτός από τον οδηγό του αυτοκινήτου και σ’ αυτό συνέβαλλε και το πυκνό σκοτάδι που επικρατούσε ακόμη στην περιοχή.
 Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Τ.Κ Νικόπολης Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος εκφράζει την λύπη του για το περιστατικό, δεν είναι το μόνο που έχει συμβεί στην περιοχή. 
Οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να διασχίζουν καθημερινά την Εθνική Οδό με κινδύνους τόσο για τους ίδιους όσο και για τους οδηγούς των αυτοκινήτων αλλά και για τα ζώα και σύμφωνα με τον κ.Παπαδόπουλο θα πρέπει να δρομολογηθεί η κατασκευή υπόγειας διάβασης έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: Δημοτική Ραδιοφωνία 87,9 Πρέβεζα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ