Κυριακή, 08/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κατέκτησε την κούπα του 2ου Super Cup ο ΠΑΣ Αχέρων(phot.- vid.)

Άνοιξε σήμερα 07 Σεπτεμβίου  και επίσημα η ποδοσφαιρική σεζόν 2014-15 σε Πρέβεζα-Λευκάδα, με την διεξαγωγή του αγώνα Super Cup μεταξύ ΠΑΣ Αχέρων  και Α.Ο.Ν  Τηλυκράτη  στο «Κατερίνα Θάνου» του Θεσπρωτικού.

Ο πρωταθλητής της σεζόν 2013-2014, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, διασταύρωσε τα ξίφη του με τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ, Τηλυκράτη Λευκάδας,  με στόχο την ανάδειξη του σε υπερπρωταθλητή για το 2014. Ένα πολύ δυνατό ματς  ενόψει της έναρξης Κυπέλλου και πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας που ανέδειξε υπερπρωταθλητή για το 2014 τον ΠΑΣ Αχέρων. Το παιχνίδι έληξε 1-0 με τον ΠΑΣ Αχέρων να σκοράρει στο 1ο ημίχρονο με το Γκόλια στο 18  και τον Τηλυκράτη να μη μπορεί να αντιδράσει παρά τις ευκαιρίες που είχε στο 2ο ημίχρονο.
ΠΑΣ Αχέρων (Μουρούτης Δημήτρης):Καραπιπέρης Στέφανος, Κώστας Στέφανος, Μόνας Πέτρος, Λάγος Ηλίας, Μήτσης Χρήστος, Κωνσταντίνου Βασίλης, Λουκούμης Αλέξανδρος, Τζίμας Ιωάννης, Γκόλιας Ιωάννης, Τσουγκάρης Δημήτρης, Σταίκος Χρήστος.
Αλλαγές:
Α.Ο.Ν  Τηλυκράτης (Λιόλιος Θωμάς): Σκιαδάς Παναγιώτης, Θειακός Θεοφάνης, Καταγής Σπύρος, Ρεκατσίνας Γεώργιος, Λούτσι Αρμάντο, Σάντας Σπύρος, Βρετός Αναστάσιος, Βλάχος Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Κτενάς, Καλογέρης Σταύρος.
Αλλαγές ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ:
(8) ΤΖΙΜΑΣ ΙΩΑΝ. — (12) ΜΠΑΚΑΣ ΓΡΗΓ. 
(9) ΓΚΟΛΙΑΣ ΙΩΑΝ. — (14) ΖΑΚΚΑΣ ΖΩΗΣ 
(11) ΣΤΑΪΚΟΣ ΧΡ. — (18) ΝΤΑΗΣ ΑΝΤ.  
Αλλαγές  ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ:
(4) ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ ΓΡΩΡ. — (12) ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΘΕΟΔ. 
(8) ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞ. — (13) ΒΛΑΧΟΣ ΑΡΙΣΤ. 
(9) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. — (14) ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΝΙΚ.
Διαιτητής: Θανάσης Ζιώγας 
Βοηθοί : Ηλίας Γκαρτζονίκας και Άγγελος Τσόγκας. 
Τέταρτος διαιτητής Γιώργος Φίτσας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ