Παρασκευή, 24/01/2020

Alonso: Ο Schumacher ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει στη Formula 1

2180524411349122225 Alonso: Ο Schumacher ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει στη Formula 1
 Ο Ισπανός δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει φτάσει αισίως τις 13 σεζόν στη Formula 1, έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με πολλούς και δυνατούς και αντιπάλους στην πορεία. Η πρώτη του σεζόν πλήρους εμπλοκής στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, ήταν το μακρινό 2001, όταν βρίσκονταν ακόμα στις πίστες οι Mika Hakkinen καιMichael Schumacher, με τον Alonso να θεωρεί το Γερμανό επτάκις Πρωταθλητή το δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει.

Ο δυνατότερος (αντίπαλος) στη Formula 1 ήταν ο Michael. Στα χρόνια που ξεκινούσα στη Formula 1, το 2001 κυριάρχησε και έκανε το ίδιο μέχρι το 2005. Βρισκόταν σε άλλο επίπεδο. Με εκείνον δεν ήταν ποτέ εύκολο. Στη συνέχεια, είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ εναντίον του επί ίσοις όροις για μερικά χρόνια και εκείνος ήταν πάντα σε θέση νακάνει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι περισσότερο από ό,τι περίμενες ή ίσως περισσότερο από ό,τι το αυτοκίνητο ήταν σε θέση να κάνει. Έτσι, έπρεπε πάντα να τον παρακολουθείς και να να έχεις το νου σου.

Ο Alonso ήταν ο άνθρωπος που σταμάτησε την παντοκρατορία Schumacher-Ferrari, με δυο συνεχόμενους τίτλους στο τιμόνι της Renault το 2005 και 2006. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει συνεργαστεί με αρκετούς teammate, όπως οι Jarno Trulli, Giancarlo Fisichella, Jacques Villeneuve, Lewis Hamilton, Romain Grosjean, Felipe Massa και Kimi Raikkonen. Ποιόν, όμως, θεωρεί το δυνατότερο;
Δείτε περισσότερα στο www.sportegg.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ