Κυριακή, 09/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δ. Πάργας διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στις 11/08/2014.

Πέρασαν δυόμιση μήνες  από τις ευρωεκλογές της 25ης Μάη, εκλογική διαδικασία-σταθμό στην πολιτική ζωή της χώρας. Μια εκλογική διαδικασία, που για πρώτη φορά, έδωσε την πρώτη θέση στην ριζοσπαστική αριστερά στο τόπο μας.
Παρά την αποδοκιμασία τους από την κοινωνία, τα κόμματα της συγκυβέρνησης, τα κόμματα των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, συνεχίζουν, σαν να μη συνέβη τίποτα, την καταστροφή της χώρας και του  λαού της. Συνεχίζουν την ίδια σκληρή και άδικη για την μεγάλη πλειοψηφία, πολιτική της νεοφιλελεύθερης λιτότητας. Συνεχίζουν το ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών στα ιδιωτικά συμφέροντα – νομοσχέδιο για την «Μικρή ΔΕΗ» – θέλουν να προχωρήσουν στην παράδοση των αιγιαλών, θέλουν να τσακίσουν τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Ως καλοκαιρινό δώρο μας έστειλαν τις ενημερώσεις – έμφραγμα του Υπουργείου Οικονομικών, για το φόρο δήμευσης στη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία (ΕΝΦΙΑ) και τη θεσμική διαπλοκή τους, με τους βαρόνους των ΜΜΕ. 
Και επειδή η κοινωνία αντιστέκεται στην πολιτική τους, δεν διστάζουν να ποδοπατήσουν την δημοκρατία και το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συστράτευση τη μεγάλη πλειοψηφία της πληττόμενης κοινωνίας. Καλεί να χτίσουμε μια παλλαϊκή συμμαχία όλων των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας, των μικρομεσαίων, μια συμμαχία που μπορεί και πρέπει να βάλει φρένο στη καταστροφή που βιώνουμε. Μια συμμαχία που θα προχωρήσει στην ανασυγκρότηση της χώρας και την απαλλαγή της από τα δεσμά των μνημονίων και των δανειστών. Μια συμμαχία για την ανατροπή, για έναν άλλο δρόμο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, για την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας της αριστεράς με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ.
Η  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δ. Πάργας διοργανώνει στις 11/08/2014 ημέρα  Δευτέρα και ώρα 20:30 το απόγευμα, στο Μεσοπόταμο,  ανοιχτή πολιτική  εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή το συμπατριώτη μας καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο .
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ