ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα Πέμπτη 07/08.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Αδιέξοδο με τον ΕΝΦΙΑ»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «Με … εντολή Σαμαρά επιχειρείται τώρα η αποκλιμάκωση της έντασης. Εφοριακοί εν εξάλλω: Να παραιτηθούν οι βουλευτές που στήριξαν με τη στάση τους το νέο απαράδεκτο χαράτσι!».
ΕΘΝΟΣ: «Ριζικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ μετά τη θύελλα» Η εφημερίδα σημειώνει: «σε άμεσες και ριζικές αλλαγές στο σύστημα υπολογισμού του φόρου ακινήτων για 4.000 οικισμούς προχωρεί η κυβέρνηση μετά τη θύελλα των αντιδράσεων για τις εξωφρενικές τιμές»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Μεγάλη οργή για την κοροϊδία»
Η εφημερίδα γράφει ότι : «ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ με μεγάλες δόσεις κοροϊδίας θυμίζει η κατάσταση με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, που ολημερίς τον έχτιζαν και πάλι ακριβός τους έβγαινε».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: « «Αεροπλάνα θα πέφτουν από τους ουρανούς» Σύμφωνα με την εφημερίδα: Το φοβερό όραμα του γέροντα Αντώνιου από το 1970 για το… σήμερα!!! Και «προφητεία» πρόκλησης Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου από τον Όλιβερ Στόουν! «Να φοβάστε πολύ…. Θέλουν πόλεμο» ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Διαγραφή χρεών ΙΚΑ για χιλιάδες αυθαίρετα» Η εφημερίδα γράφει ότι: «νέα εγκύκλιος του ΙΚΑ προβλέπει διαγραφή ασφαλιστικών οφειλών για όσους έχτισαν ή έκαναν επέκταση χωρίς πολεοδομική άδεια και νομιμοποίησαν τους χώρους».

ΕΣΤΙΑ: «Τα δύσκολα ακόμα δεν πέρασαν» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «όπως πορευόμαστε το 2014 θα είναι κρίσιμο και σκληρό για τη χώρα. Με τις πράξεις και παραλείψεις τους οι πολιτικοί ηγέτες θα σφραγίσουν το εθνικό μας μέλλον».
Η ΑΥΓΗ: «Κατάρρευση ακινήτων λόγων φόρων και κρίσης» Σύμφωνα με την εφημερίδα : «ασήκωτοι φόροι, όπως ο ΕΝΦΙΑ, αδυναμία εξόφλησης δανείων και πτώση εισοδημάτων λόγω κρίσης και μνημονιακών πολιτικών οδηγούν σε καταστροφή την αγορά ακινήτων και σε ραγδαία μείωση των εμπορικών αξιών».
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Παγιδευμένοι στον ΕΝΦΙΑ» Η εφημερίδα γράφει ότι: «νέο φιάσκο για τη συγκυβέρνηση από τα εξωφρενικά λάθη στον φόρο των ακινήτων, τα οποία αποδέχθηκε ακόμη και ο αρμόδιος υπουργός. Η θύελλα των αντιδράσεων προκάλεσε νευρική κρίση στο Μαξίμου, το οποίο έσπευσε να δώσει εντολή «ο υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ σε 4.000 οικισμούς να γίνει με τις αξίες του 2013».
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Επανέρχονται οι περσινές τιμές ΕΝΦΙΑ» Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «με τις περυσινές τιμές θα γίνει ο υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ για τους 4.000 οικισμούς που δεν βρίσκονται στο σύστημα αντικειμενικών αξιών και παρουσιάζουν τα περισσότερα προβλήματα με τις υπερβολικές χρεώσεις».
Ο ΛΟΓΟΣ: «Μέτρα για την ανεργία» Σύμφωνα με την εφημερίδα: «η αντιμετώπιση της ανεργίας με την κατάρτιση και δρομολόγηση μέτρων για την ενίσχυση της απασχόλησης ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης που είχε χθες στο Μαξίμου με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς».
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Κοροϊδεύουν τους ανέργους!» Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εργασίας παρουσίασαν χτες προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας και τζάμπα εργασίας ως … σωτηρία για τους ανέργους!».
ΤΑ ΝΕΑ: «Διπλό κούρεμα σε ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «στο κουρείο στέλνει η κυβέρνηση τον ενιαίο φόρο ακινήτων για να εκλογικευτούν οι τρελές επιβαρύνσεις σε ιδιοκτήτες οικοπέδων της περιφέρειας, να διορθωθούν λάθη και αδικίες, ενώ εξετάζει και την αύξηση του αριθμού των δόσεων».
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: « «Κρίση Τέλος»- Η κωμωδία της χρονιάς» Η εφημερίδα γράφει ότι «με κυβερνητική εντολή οι Έλληνες πανηγυρίζουν στις παραλίες. Μια υπερπαραγωγή της Κομισιόν και της ελληνικής κυβέρνησης με τη χρηματοδότηση του Έλληνα φορολογούμενου».
KONTRA NEWS: «Απογειώθηκε η Αργεντινή πέταξε έξω τους τοκογλύφους και γλύτωσε» Η εφημερίδα σημειώνει ότι «σε κόλαφο για τους ανεγκέφαλους προπαγανδιστές της τρόικας εξελίσσεται η υπόθεση της Αργεντινής, την οποία το πολιτικό προσωπικό της συγκυβέρνησης προσπάθησε να χρησιμοποιήσει σαν μπαμπούλα επιχειρώντας να τρομοκρατήσει τον κόσμο, με τα σενάρια της άτακτης χρεοκοπίας».
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Ένα ευρώ το εισιτήριο του ΟΑΣΘ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Καταιγίδα στο Χ.Α.- Έχασε τις 1.100 μονάδες ο Δείκτης» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «απώλειες 2,66% για τον Γενικό Δείκτη με υψηλό τζίρο 252,1 εκατ. Άλμα στο 6,65% οι αποδόσεις για το 10ετές ελληνικό ομόλογο. Οι πωλήσεις τραπεζικών μετοχών παρέσυραν σε πτώση όλο το ταμπλό».
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Υποχώρηση στον ΕΝΦΙΑ για τη διόρθωση αδικιών» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σε άτακτη υποχώρηση υποχρεώθηκε χθες το υπουργείο Οικονομικών, έπειτα από τους υπέρογκους καταλογισμούς ΕΝΦΙΑ ειδικά σε αγροτεμάχια τα οποία είχαν αντιμετώπιση αστικού οικοπέδου».

www.dikaiologitika.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites